Най-демоничният Charger получи 1525 к.с.

Начална страница | Интересно | Българи в Транспорта | Най-демоничният Charger получи 1525 к.с.
image

Той е дело на две тунинг-фирми и притежава система за двойно предаване

Най-демоничният Charger получи 1525 к.с.Той е дело на две тунинг-фирми и притежава система за двойно предаванеПетко Стоянов06.11.2019 13:50Прочитания: 512Сподели във Facebook
Най-демоничният Charger получи 1525 к.с.
Dodge Charger Hellcat едва ли може да бъде наречен слаб със своите 707 к.с. Това не попречи на Speedkore Performance Group и Magnaflow да предложат своя интерпретация по темата, като вдигнат мощността повече от два пъти.
В основата му е Dodge Charger Pursuit от 2019 г. С помощта на Dodge, Speedkore създава отливките за фиброкарбоновия разширителен комплект. Той се допълва и от други фиброкарбонови части като предната и задната броня, праговете, капака, задния спойлер и задния дифузьор.
Най-внушителната част от ненормалната концепция е под капака. Двигателят е модифициран агрегат на Demon, който заменя механичния си компресор с два големи турбокомпресора, поставени точно зад бронята. Резултатът: 1525 к.с.
Ауспухът също е силно модифициран. Система на Magnaflow от състезателната серия позволява по-тих звук за шофиране в града и клапа за употреба на пистата. Преминаването между двата режима се извършва от електроника, която позволява това да стане бързо.
Може би някой ще се почуди как автомобил с 1525 к.с. мощност намира сцепление и преобразува тягата в ускорение. Отговорът е прост: двойно предаване. То е създадено от нови компоненти на системата за силово предаване и включва дори фиброкарбонов карданов вал. И не на последно място – полусликове на Mickey Thompson позволяват автомобилът да остане на пътя, а не да продължи към следващото дърво.
Automedia.investor.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7