45 000 теста по цял свят за новия, най-мощен до сега, Jaguar Land Rover!

Начална страница | Интересно | Българи в Транспорта | 45 000 теста по цял свят за новия, най-мощен до сега, Jaguar Land Rover!
image

Едно от най-верните и точни съждения в сферата на автомобилния космос от компании, които ни заобикалят, е че една от тях  е абсолютно сериозна, последователна и точна в завършващата финална фаза на изпитанията при всяка нова кола...
Става дума за  Jaguar Land Rover!
Тези дни научихме, че колата, която подготвят като "Бисерът на 2019-та", всъдеходът Defender, който преди официалната си поява просто е обиколил целия свят като проба - за по-сигурно. Премиерата му ще се състои в края на годината.
"До началото на май тестовите прототипи преминаха през 45 000 индивидуални изпитания в най-екстремните точки на планетата, като навъртяха над 1,2 млн. км. Те се справиха прекрасно с тестовете в пустини при температури от +50° С, както и при -40 градусови студове в Арктика. Машините работиха и на височина от над 3000 метра в планините на Колорадо.
Освен това те преминаха и изпитания на стендове и симулатори, които показват, че новият Defender ще бъде най-издръжливият и най-проходим представител на Land Rover, който някога е бил създаван", казва Ник Роджърс, изпълнителен директор и главен инженер на Jaguar Land Rover.
Новият Defender е с изцяло алуминиева каросерия, като конструкцията му ще бъде сходна както с тази на Discovery, така и с Range Rover. Всъдеходът ще се предлага в стандартно изпълнение или в удължен вариант, като на базата на удължения ще бъде направен и пикап.
Двигателите на всъдехода са бензинови и дизелови мотори, сред които ще попаднат 2,0-литров турбоагрегат и V6 с механичен компресор.
И... накрая една малка загадка, а може да е и обратното - разгадано е къде ще се осъществява производството на Defender? В новия завод на компанията в Нитра (Словакия)!
Клементо Ас,
в. "България СЕГА", Чикаго


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7