Стройна и красива жена и мощна, бърза кола - 100 процента "Щастлив мъж 2019"!

Начална страница | Интересно | Българи в Транспорта | Стройна и красива жена и мощна, бърза кола - 100 процента "Щастлив мъж 2019"!
image

Може би половината мъже от нашия свят ще са 100 процента щастливи да имаха стройна и красива жена и мощна и бърза кола.
Така ли е, или Да?

И има недалече от нас един фотограф на име Карлос Келла, който е разбрал много добре това и е опитомил отдавна тази благодатна идея, която  с календара за 2019 година стана неговата обилна, 11-та по ред, календарна реколта от приходи и слава.
Разкошните календари, приютили неговите снимки на омайни дуети от жени и автомобили, се продават както е било с печените тиквени семки в едновремешните футболни мачове на стадион "Юнак", край Перловската река... Само че на едното място става дума за стотинки, а на другото - за милиони долари...

Удоволствието да ги видим и научим нещо ние споделяме с един добър мой непознат колега от американската преса, който ни представя този Карлос и календарите му елегантно и с любов:

"Всичките досегашни десет издания на календарите "Девойки и легендарните американски автомобили" (Girls & Legendary US Cars) Карлос е съумял да направи разкошни и неподражаеми, което напълно се отнася и към единадесетото му издание - 2019 година. Майсторът ни запленява със своята визия за красота - както тази у жената, така и в металната снага на автомобила. Съчетанието на образите е сътворило блестящи картини. На 56-те страници от календара господстват 10 прекрасни модела - сред тях и на кипариса не би му било скучно...  А автомобилите са 30 на брой и те сякаш спират дъха ти! Тук са и Cadillac Fleetwood Series 75 1939 г., и Chrysler Imperial LeBaron, и Plymouth Roadrunner 1974 г., и Auburn Boattail Speedster 851 1969 г., и Studebaker Avanti  1963 г., Роскошни седани, пикапи и пр."
Нищо повече и по-умно не бих могъл да Ви кажа от това... Но ако Ви харесва този календар с жени и автомобили, създаден в демократична страна от частна инициатива, би могло да Ви покажем и друг календар с жени и автомобили за 2019-та, създаден в пост-соца на Белорусия! Със здравото участие и на държавни институции... Където моделите са били "тестирани" и от специалисти и от самия Народ! В грандиозен конкурс, проведен почти половин година преди отпечатването на календара. Пълен с омаята от грижливо подбраните "най" от познатите като едни от "най"-белоруски красавици. И ако за качеството на рекламираните автомобили не отговарям, то за качеството на моделите напълно отговарям - даже пред ЦРУ и КГБ!

Клементе Ас
в. "България СЕГА", Чикаго


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7