Убедително внимание към шофьора!

Начална страница | Интересно | Българи в Транспорта | Убедително внимание към шофьора!
image
Kenworth T 680 изглежда наистина добре

Често сравняваме европейските и американските гиганти, камионите, които теглят и пренасят на хиляди километри хиляди тона товар и техните водачи... В Европа добре се грижат за качеството на живот и работа в действително трудната професия. Но, както гордо съобщават американските производители - "Старият континент" остава по-назад от комфорта, с който в САЩ се стараят да приласкаят своите шофьори. Това не значи, че американците винаги са прави. Но новите яки камиони, които тук се правят все по-могъщи, с все по-впечатляващо дълъг "нос" напред, стават и все по-комфортни.

Новият аеродинамичен гигант Kenworth T680 предоставя 3 избора на дължина при леглата в кабината, разни цветове и дизайн. Просторният отсек е с дължина 1.9 метра. В оборудването влиза хладилник, микровълнова печка, място за 23-дюмов телевизор. Има цял набор шкафчета и полици.
Peterbllit 579... и предлаганият луксVolvo VNL, макар и със "шведско име" се произвежда по американски вкус. Предлага се в различни версии - от VNL 300, та до 860 - всичките в супер-луксозен интериор. Зад волана се простира прекрасен жилищен апартамент с дължина 1.8 м. и широчина 2.4 м. Там е разположени удобен креват, шкаф, различни шкафчета, микровълнова печка.
Нов суперпродукт на автоиндустрията е съвременният Peterblit 379, който шокира с гигантското спално помещение Ultra Loft. То е като кокетен едностаен апартамент. Креватът е с размери 205 х 106 см., горното легло - 208 х 91 см., има огромна микровълнова печка и място за 32-дюймов телевизор.
Конструкторите на най-грамадния влекач в наше време Ultra High Roof са го снабдили с незаменимото с нищо, от здравословна гледна точка, дървено, а не метално или от пластмаса легло - с дължина 2.1 метра
В най-ново време наистина се очертават особени грижи, убедително внимание към Негово Величество Елитния Трокдрайвър, което показва, че той явно "недостига", а безпилотните камиони са все още нещо от не съвсем ясно бъдеще. Ярко показателен е и уникалният щрих, с който се вписва в тази надпревара тазгодишният и още почти двадесетина пъти победител в рали състезанието при камионите на най-голямото световно състезание от този род - Рали Дакар. Те ще слагат вече в прочутия КАМАЗ, освен спалня, душ, тоалет и кухня, още и нещо от фитнес-центровете - тренировъчна, движеща се пътечка...

Клементе Ас
в. "България СЕГА",
Чикаго


 

 

 
Volvo trucks interior | Brokeasshome


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7