В Австралия - при Блейзи Уйлямс, "Мис шофьорка на камион"

Начална страница | Интересно | Българи в Транспорта | В Австралия - при Блейзи Уйлямс, "Мис шофьорка на камион"
image

Австралия! Красива и опасна, различна и магнетична, чудновата и сурова, родина на уникални живи същества и най-големите камиони в света, които движат по най-трудните и самотни магистрали! Дълги като влак, тежки като валяк, понякога те се управляват от две нежни женски длани и се чувстват добре и щастливи. Младите жени зад волана им - също.
„Винаги съм искала да бъда различна, така че да съм шофьор на камион за мен е нещо съвсем естествено. Винаги се обличам сладко, като Барби, но се чувствам като едно от момчетата в тази професия. Освен това на пътя, особено на откритите пространства и на дългите ни австралийски пътища, имам несравнима свобода. Не е като да си затворена в офис и все някой да ти виси над главата или да ти наднича през час в монитора“, казва Блейзи Уилямс, която наскоро бе обявена за "Мис шофьорка на камион" в Австралия.
Тя живее в Аделаида и като че е изтъкана от странности или поне от дух и характер, които са твърде редки в съвременния свят на нежния пол. Освен камиона си тя обича почти безумно и конете и с тях се отнася също с любов и професионализъм, които качества са я направили и шампионка по конен спорт - "обездка", на Австралия. Още по-интересно става, когато човек узнае, че докато е държала здраво юздите на своя партньор по спортна линия - тя е била и една от звездите на модните подиуми в Австралия.
Това борбено момиче изглежда обича предизвикателствата!
„Често пъти не ми вярват, че съм шофьор на камион и се налага да им покажа книжката си. Дори и тогава пак не ми вярват и си мислят, че е фалшива. Едва когато подкарам камиона виждам смаяните физиономии, на тези, които не ми вярват. Това е най-забавната част от работата ми. В началото това ме дразнеше, но сега ме забавлява“, казва Блейзи Уилямс.
Блейзи харесва и често се залавя да кара някой от стряскащите нас - в Америка и Европа, австралийски автовлакове с безумно много ремаркета. И то не само по "цивилизованото" източно крайбрежие, а и през пустинята - надлъж от Изток до крайния Запад на Петия континент.
И това е всичко, което знаем за тази далечна от нас дама, което е малко, но достатъчно да ни убеди, че я харесваме и е достойна за уважение!
Клементе Ас
в. "България СЕГА", Чикаго


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7