Подгответе своята кожа за зимата с „оксижен фейшъл“

Начална страница | Интересно | Българи в Транспорта | Подгответе своята кожа за зимата с „оксижен фейшъл“
image

Зачервяване, дехидратация, груба кожа, запушени пори, нацепвания и дълбоки бръчки са възможните кожни проблеми, които се срещат по това време на годината. Колкото повече температурите започват да падат, толкова повече се увеличават шансовете да ни се случат гореспоменатите предизвикателства.
Нашата кожа, като първа защита на нашето тяло срещу външните фактори, е този орган, който най-много ще бъде изложен на въздействието на промените на околната среда.
Зимните месеци с тяхната оскъдица на слънце и светлина много често са основната причина за депресии и главни виновници за появата на толкова нежеланата от всички жени манифестация на възрастта.
За щастие всички тези проблеми имат решение, което е по силите на всеки – „оксижен фейшъл“ е професионална процедура за третиране на кожата на лицето, провеждана изключително и само от естетишъни и кожни терапевти. Както знаем, кислордът е субстанцията от която всички имаме нужда, за да сме живи. Трябва обаче добре да си дадем сметка за разликата между кислорода, който вдишваме и този, който се употребява в горе-описаната процедура. Съществуват най-различни начини тя да бъде администрирана, между които такива, които включват и използването на специални машини.
Благодарение на тях става възможно да се вкара кислород в кожата с уникална и оригинална система за транспортиране. Тук става дума за метод, който може успешно да се приложи при редица нежелани състояния и проблеми касаещи кожата на лицето, като:
Висока чуствителност и зачервявания
Грубият и неприветлив изглед може да бъде заменен с чист и здравословен цвят на лицето чрез контролирано количество кислород генериран до оптимални нива. Подобрената циркулация на кръвта в следствие на тази процедура веднага проличава чрез ясния и чист цвят на кожата. Кожни проблеми като „розоцея“ или „пореста кожа“ също се подлагат добре на третиране по този начин. По-сериозен проблем като акнето също би могло да претърпи превенция, заради почистващият бактериологичен ефект на процедурата.
Дехидратация и груба кожа
Благодарение на високата ефективност на този метод се наблюдава бързо възстановяване на кожата до по-меко и по-гладко състояние. Третирането може да включи малко по-интензивен, но контролиран, „ексфолиейшън“ на кожата (така нареченият пилинг), който много впечатляващо, бързо и видимо подобрява нейното състояние. Високо-подхранващият ефект води до задържане на влагата в порите и от там до така желаният и очакван „младежки вид“.
Премахване на бръчките и анти-застаряващ ефект
Дори и само след една процедура кожата става много по-гладка и блестяща, с така желаният нюанс на „поцеланово“ покритие. Това се постига в следствие на стимулацията и възстановяването на клетките, което води до чуствително намаляване на признаците на застаряване. Еластичността им се повишава и този ефект от своя страна се отразява ползотворно на процеса на намаляване на бръчките.
Това което е най-впечатляващото е, че при редовно и последователно провеждане на процедурите, се наблюдава видимо и прогресивно подобрение с всяка визита.
Красивата кожа на лицето е най-добрият подарък, който може да се подари на всяка жена за идващата Коледа или новогодишни празници.
 
Даниела Драгнева
Професионален естетишън и кожен терапевт
за в. „България СЕГА“
/можете да се свържете с нея на страниците на нейният фейсбук “Daniela’s Skin Care Studio”, или диретно да се обадите на телефон – 773-805-7625/


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7