На добър час БУЦ “Знание“

Начална страница | Интересно | БГ училища | На добър час БУЦ “Знание“
image

За 15- та учебна година БУЦ“Знание“ отвори врати за своите ученици

На Добър час, мили български деца! На Добър час и нека ни върви по вода! Нека пазим езика на нашите родители, баби и дядовци и предци! Нека учим и знаем историята, културата, бита и традициите. Нека градим любовта ни към България и нека тя е мостът, който ни свързва с нея.
Към БУЦ“Знание“ има две съботни училища в удобни локации за българските семейства:
Едното училище е в Park Ridge - 1352 S Cumberland Ave и Highway 90 до Марианос за ученици от 2.5г до 12 клас
А другото българско училище на Център „Знание“ е в Arlington Heights, 502 W Euclid Ave.
И тази година ни очакват много прекрасни мигове в любимото ни българско училище с любимите ни учители и скъпите ни ученици. Мигове, които градят любовта ни към България. В часовете ни очакват много знания за богатството на езика ни, за богатото ни литературно наследство, за хилядолетната история на България и нейното величие, за нейните красоти и природни забележителности.
Очакват ни празниците, които всички много обичаме изпълнени с емоции, с пъстротата и красота на бълкарския фолклор, бит и традиции.
Очакват ни кръжоците, в които децата могат да се забавляват и да развиват своите таланти. Да танцуват народни танци, да рисуват, да учат математика и да се радват на успехите си, да танцуват модерни танци с Иван и Мария, да свирят на пиано , да учат нови български песни, приказки, разкази и стихотворения, да общуват с българските си приятелчета, които нямат търпение да срещнат всяка събота и още, и още много други прекрасни и интересни неща ни очакват в любимото ни българско училище, с любимите ни учители и верни другарчета.
За тези деца, които живеят много далече, за тези които са заети със спорт в събота или за тези, които са по- големи, но са решили да научат езика на родителите си, то и за тях сме помислили. Предлагаме ви електронно Online обучение, от което ще останете много доволни и ще ви хареса.
Мили родители, уверяваме ви, че оставяте най- скъпите си същества- вашите мили деца- в ръцете на най- отговорните, най – добрите и високо квалифицирани учители!
На Добър час, мили деца, скъпи родители и учители! Успешна учебна година!
С благодарност към всички, които подкрепят каузата- Да запазим езика ни и да го предадем на децата ни.
БУЦ “Знание“- БУ “Родолюбие“- Парк Ридж и БУ “Родна реч“- Арлингтон Хайтс
(847)858-9147


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7