Спестовност или разточителство е инвестицията в обучението на децата ни в Български образователен център „Нов живот“

Начална страница | Интересно | БГ училища | Спестовност или разточителство е инвестицията в обучението на децата ни в Български образователен център „Нов живот“

Където и да се намираме по света има една нишка, която като пъпна връв ни свързва с родината. Независимо дали децата ни са раждани в България или някъде другаде по света, рано или късно българските корени ни привличат. Страната ни е поела по нов път, международният климат е добър и основните държавни центрове провеждат политика на партньорство с утрешната успешна България.
Кирилицата се ползва от 70 държави и триста милиона души. От 1 април 2007г. тя става третата официална азбука в Еврорейския съюз след латинската и гръцката азбука.От март 2017г. в десет щата на САЩ българският език става част от образователната система и се признава като кредитен предмет, официално вписан в документите за завършена образоватерна степен.
Представете си какви възможности се откриват за вашите деца заедно с другите им компетентности. Осъзнавате ли какъв стимул е да работиш в позната атмосфера. Задачите се изпълняват ефективно, разгръща се неподозиран потенциал, заинтересовани сте от резултатите на своята дейност и се чувствате удовлетворени.
Преподавателите от Български образователен център „Нов живот“ са новите будители. Техният капацитет надхвърля задължителното обучение. Те развиват умения в децата като емпатия, самоизява, креативност и новаторство. В уроците по история се анализира, как конкретните събития са се отразили в развитието на политическия и икономическия живот на българина. Друг аспект на обучението е разглеждането на природните богатства на България и възможностите за бизнес.
Уважаеми родители, ние сме нация на индивидуалисти. Това, което ни свързва и обединява е бъдещето на нашите деца. Инвестицията в обучението е най-доброто, което можем да направим за тях. Един нов живот се посреща с грижи за физическото оцеляване на детето. После идва домашното възпитание, обучение, придобиване на нови знания, повишаване на конкурентността им, амбицията на всеки да намери своето място по света и да бъде удовлетворен. За постигането на тази цел освен материалните ресурси е необходимо и време. Колкото повече време отделяте, когато те са малки, толкова по-бързо ще станат самостоятелни.
Времето е едно от малките неща, което не може да се върне. Действайте сега, после ще бъде късно.
Българският Образователен Център „Нов живот“ за ваше улеснение и удобство открива ново училище в Roselle. Могат да се възползват живеещите в Hoffman Estates, Schaumburg, Roselle, Itasca, Wood Dale, Addison, Bloomingdale, Streamwood, Hanover Park, Bartlett, Elgin т.е. всички западни предградия на Чикаго, Илинойс.
През новата учебна година се сформира детска градина от 2-4 годишна възраст; предучилищна група 5-6 годишна възраст и класове от 1-12 с възможност за бързо ограмотяване и подготовка за изпити за двуезичност.
Идеята е да се ограмотят и усъвършенстват децата в говоренето и разбирането на български, като обучението не се извършва само по учебник, а се използват методи, познати на децата от американското училище.
За повече информация и записване се обадете на GSM 630 400 9412 Таня Дишева, 708 228 3242 Хриска Перфанова или 630 998 6125 Ваня Ананиева.
Ако искате вашите деца да пътуват „Първа класа“ , не защото ще пристигнат по-рано, а защото ще говорят на езика на успеха, сега е подходящия момент.
Изборът е личен!
Ваня Станева


Оценете тази статия
1.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7