За десета година училище „Слънчогледи“ пожела весело лято на учениците

Начална страница | Интересно | БГ училища | За десета година училище „Слънчогледи“ пожела весело лято на учениците
image

На 25 май училище „Слънчогледи“ се изпълни за пореден път с весела глъчка. Поводът беше краят на учебната година и тържественото отбелязване на символичния за всички български училища празник - 24 май.
 
Учениците сами изработиха и поставиха традиционния цветен венец пред портрета на светите братя Кирил и Методий, след което тържеството продължи с празнична програма.


 
Скъп гост беше и генералният консул на Република България в Чикаго г- н Иван Анчев, който връчи поздравително писмо от министъра на науката  и образованието Красимир Вълчев до екипа на училище „Слънчогледи“ по повод десетгодишния ни юбилей. 


С вълнение и много старание децата пяха, рецитираха, изпълняваха музикални произведения. Основните водещи бяха второкласниците с тяхното телевизионно студио, като ни представиха актуалните новини за лятото, модните тенденции в прическите според предпочитанията на бабите, очакваните промени в атмосферното налягане и кръвното налягане на родителите, криминалните новини и културното предаване „Забавна кутия“.


 
Малките танцьори на формация „Нашенчета“ показаха новите си танци.


 
А в края на програмата имахме страхотна изненада – нашите приятели от Виванов Денс Груп ни показаха истински спектакъл, който не остави равнодушен нито един от присъстващите – енергията и зарядът на вълшебното изпълнение бяха невероятни. Пожелахме си някой ден малките ни слънчогледи да се включат в редиците на големите батковци и каки, за да продължат българската традиция.


 
Както винаги, учителите получиха толкова много цветя, а децата – вниманието и обичта на всички присъстващи. С очаквания за весело и щастливо лято си пожелахме да се съберем отново през септември в това наше си място – училище „Слънчогледи“.

Милена Николова       
Снимки: Иван Хараланов
специално за в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7