ПОКАНА

на 11 ноември от 2:30рм в Schiller Park Library,
4200 Old River Rd. Schiller Park, Il 60176

ТВОРЧЕСКИ СЪЮЗ “ТВОРЦИ БЕЗ ГРАНИЦИ”
СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПИСАТЕЛИ В САЩ И ПО СВЕТА
ПРЕДСТАВЯТ
1. Дебютната книга на Лили Паслиева: “Децата – нашето щастие”
2. Детските книжки на Райна Недялкова-Качулкова – “Лисина броилка” и “Да купиш камила”
3. Изложба на рисунките, отличени в конкурса за детска рисунка “Нарисувай моята приказка” – четвърто издание: “Сто въпроса”.

С подкрепата на: Български художници зад граница - Чикаго, www.eurochicago.com,  вестник “България СЕГА” Чикаго, вестник “България” – Чикаго, БУЦ “Знание”, Българско училище “Родолюбие” Чикаго, Renny fashion studio, www.balkans.wtf,“Децата–нашето щастие”
настолна книга за нещата от живота
Възпитанието и радостта от него
„Децата – нашето щастие” е настолна книга за нещата от живота, изпълнена с много мъдрост, доброта и любов. Прелиствайки страниците, откриваме себе си, грешките и решенията, които сме можели да вземем. Това е книга за доверието, за вярващите детски очи, за най-великото чудо майчинството, но и за онези малки, невидими камъчета, които ни спъват по пътеката на израстването, за да стигнем до убеждението, което ни внушава авторката: „Радвайте се на родителството, приемете го като най-големият подарък, който ви е даден!”.


Да купиш камила
Лисина броилка

Детските книжки  “ДА КУПИШ КАМИЛА” и “ЛИСИНА БРОИЛКА” на Райна Недялкова са реализация на   второ и трето издание на конкурса за детска рисунка “Нарисувай моята приказка” по поетичните приказки на Райна Недялкова-Качулкова. Те имат образователна и естетическа цел, докато четат, децата да рисуват и интерпретират своето виждане на приказката. “Лисина броилка” е на български и английски, което дава възможност на двуезичните деца да разберат по-добре и усетят красотата на българския език, да научат освен цифрите и много нови български думички.
Книгите са налични в Чикаго и в България и могат да бъдат поръчани на имейл tvorcite@gmail.com

ПОКАНА
Скъпи приятели на книгите, заповядайте на представяне на книгата “Децата - нашето щастие”, автор Лили Паслиева на 11 ноември от 2:30рм в Schiller Park Library-4200 Old River Rd. Schiller Park, Il 60176


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7