ОТКРИХМЕ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНA В УЧИЛИЩЕ " ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО"

Начална страница | Интересно | БГ училища | ОТКРИХМЕ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНA В УЧИЛИЩЕ " ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО"
image

Макар и на хиляди километри от родината ни, българското сърце е живо и тупти... Патиланците, малки и големи, застанаха отново на прага на своето училище, пораснали, почернели, с желание за нови приключения в света на знанията. Чудеса се случват на тези, които вярват в тях... И ние повярвахме в децата, в красотата, в добротата... и чудото се случва! Чудо е, че в този момент сме всички заедно тук, с надежда и вяра в бъдещето и в силата на българския дух. Започваме една нова учебна година, с хляб, мед и здравец, с песента на училищното звънче и да ни върви по вода, по български. Чудна е светлината, която струи от очите на нашите ученици, прегърнали красиви букети… С приятелско рамо, увереността и вярата в себе си, придобиват по-голяма сила, а трудностите не са чак толкова страшни.
На нашите учители - поклон за големите сърца и богатия опит! Те отново ще раздадат цялата си любов на невинните и чисти души! Пожелавам и на тях една хубава, пълноценна, спокойна учебна година.
Няма по-всеотдаен и жертвоготовен родител от българският! Всички сме признателни, че послушаха сърцата си, че ни довериха най- свидното - децата си, въпреки, че сме най-младото училище… Благодарности за отворения ум, за готовността и подкрепата, които ни дават и благодарение на нея, ние продължаваме напред. Винаги съм казвала, че вие, скъпи родители, като водите децата си в българско училище, жертвайки почивния си ден, им давате корените, които ще ги държат здраво стъпили на земята и причина да се върнат… А ние, учителите от училище "Патиланско царство", ще им дадем крилете, от които те се нуждаят, за да полетят.
Освен това, сме подготвили една голяма изненада, която ще бъде нова, полезна и много важна за всички ученици по пътя им към бъдещи успехи!   
Очаквайте новината съвсем скоро!
Надяваме се да извършим повече добрини и да раздадем още много награди за извършени добри постъпки и постигнати победи...
 Бъдете здрави и благословени, скъпи патиланци! Да е вдъхновена, успешна и незабравима и тази учебна година! На добър час!

Роси Дамянова
Директор на училище "Патиланско царство" и детска градина " Синьото мече"
специално за в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7