Училище „Слънчогледи”:

Начална страница | Интересно | БГ училища | Училище „Слънчогледи”:
image

един месец от училищния живот Февруари беше натоварен със събития и проекти месец за учениците на училище „Слънчогледи”.

Годишнината от гибелта на Васил Левски бе отбелязана с изготвяне на изложба, представяща исторически факти от живота на Апостола. След това дойде време да включим темата за националния празник на България 3 март. Самостоятелно подготвените проекти показаха, че нашите деца знаят и почитат историята на България. Активното участие на ученици, родители и учители доведе до изработка на чудесни табла, презентации и представяния на материали в клас. 
Под ръководството на преподавателката по история и география Ралица Аврамова учениците от горните класове създадоха табла, които помогнаха на по-малките ученици в запознаването с учебния материал.
Учениците от класовете на Ваня Налбантова подготвиха компютърни презентации и се включиха в детското студио „Телевизионери” под ръководството на Мария Илиева, като създадоха чудесни видеоматериали по актуалните теми.
Най-малките ученици се запознаха със знамето на България, с името на Васил Левски и видяха кратък филм за него.
Ръководството на училището благодари на всички за положените усилия, за ентусиазма и съпричастността към това, което правим заедно – запазването на българския дух и култура.
Благодарим ви, приятели! 


Честит 3-ти март! Бъдете горди с българския си произход така, както се гордеят нашите ученици!

Честита Баба Марта пожелават нашите най-малки ученици!

Наближава 1 март и Баба Марта ще се усмихне и ще върже червено-бели мартенички на всички деца с благословия за здраве и дълголетие. Най-малките ни ученици направиха своите първи мартенички под звуците на песнички, обичани от много поколения.

 
Материал на училище „Слънчогледи”, подготвен от Милена Николова
За в.”България СЕГА”


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7