Сайт за запознанства цели да улесни мъже с малки... достойнства

Начална страница | Интересно | Сайт за запознанства цели да улесни мъже с малки... достойнства
image

Хиляди представители на силния пол са се регистрирали в нов сайт за запознанства, целящ да улесни мъже с малки пениси в намирането на идеалната партньорка, пише в. "Дейли стар".
Създателят на сайта Dinky One (Дребния) Дейвид Минс споделя, че надеждата му е чрез него да "нормализира" мъжките полови органи със скромни размери.
В деня на лансирането му в сайта са се регистрирали над 27 000 души - 27 процента жени, 71 процента мъже и два процента трансджендъри. Мнозинството са от Великобритания, следвани от САЩ и Бразилия.
"Откликът е феноменален. На всеки четири секунди се регистрира нов член. Идеята е да помогнем на мъжете с малки пениси да открият подходящата партньорка. Мисля, че нещата могат да се случат по-лесно, ако хората "свалят картите" онлайн. Така те могат да започнат да градят връзка, без да имат скрити притеснения", казва Минс.
Потребителите на сайта могат да избират между 24 полови идентичности и предпочитана сексуална ориентация.
Дейвид Минс допълва, че има редица причини, поради които дамите могат да изразят предпочитание към мъже с "малки пакети". Лишените от внушително мъжество представители на силния пол, например, компенсират с други умения като по-голям опит в оралния секс, отбелязва създателят на сайта.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7