Кой е мистериозният мъж, прелъстил Деми Мур преди сватбата ѝ?

Начална страница | Интересно | Кой е мистериозният мъж, прелъстил Деми Мур преди сватбата ѝ?
image

56-годишният Пол Карафоутес заяви, че той е търсеното голямо име на мъжа, с когото Деми Мур е изневерила на бъдещия си съпруг Фреди Мур още преди да сключат брак.
В своите спомени, които издаде в книга, актрисата говори как нощта преди сватбата прекарала с колега на снимачната площадка. Въпреки неочакваната искреност от звездата, тя отказа да разкрие името на мъжа.
Карафоутес заявява в интервю за американско делнично шоу: „Бяхме млади, изживявахме странни времена, никой не ни предлагаше книга, която те учи как да се държиш. Но не очаквах тя да достигне такава пошлост да изневери в предбрачната вечер.“
Също така той разказва, че не е имало какво да спре страстната Деми – нито 18-часовият му работен ден преди това, нито предстоящата венчавка.
Според Деми причината за странното й поведение е  била нуждата да се отърси от мъката по загубения по-рано същата година неин баща.
Главната героиня във филма „Стриптийз” има три провалени брака зад гърба си. След като се развежда с музиканта след пет години заедно, през 1987 се омъжва за Брус Уилис. От него има три дъщери, а през 2000 година се разделят.
Пет години по-късно тя минава под венчило с доста по-младия Аштън Къчър, с когото също се развежда.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7