Пътешествие от над 10 хил. км. очаква "Ритон"!

Начална страница | Интересно | Пътешествие от над 10 хил. км. очаква "Ритон"!
image

Над 10 хиляди километра ще изминат само в рамките на 20 дни Катя и Здравко от "Ритон". Любимият дует на България поема на презокеанско турне в САЩ и Канада след месец.
От 2 до 23 ноември изпълнителите на "Цял живот ти повтарям" ще посетят седем града, в които, разбира се, шоуто е гарантирано.
Американското турне започва на 2 ноември, като първа ще се срещне с "Ритон" българската диаспора в Торонто. Следват Денвър (9.11), Лас Вегас (12.11), Чикаго (15.11), Детройт (16.11), Филаделфия (17.11) и Сиатъл на 23 ноември.
Списъкът със спирките на турнето обаче, все още не е окончателен, тъй като има интерес и от други градове.
Българите от САЩ и Канада с нетърпение очакавт най-успешния български дует, за да имат възможността да се насладят, освен на вечните хитове на "Ритон", така и на песните от последните им 3 албума - "Пътят към твоето сърце", "Ритон в ритъма латино" и "Златен Ритон", издадени от 2014-та насам.
Именно през 2014-та година Катя и Здравко бяха за последно в Америка, където българите зад граница едва ги пуснаха да се върнат обратно в родината.
Всички, които ще присъстват на концертите на "Ритон" зад океана ще имат възможността да се сдобият и с албумите на всички носители - CD, DVD, както и колекционерските винилови плочи в червено, жълто и бяло.
Преди броени дни звездният ни дует пък завърши лятното си турне "Чакаме ви с любов".
Летните театри във Варна и Пловдив, както и зала "Канев център" в Русе, се пукаха по шевовете, като публиката прие с възторг петте нови песни, които ще бъдат включени в следващия албум на "Ритон".
Катя и Здравко не са спирали работа и по останалите парчета от следващия си албуч и ще продължат със записите веднага след края на американския си тур.
Show.blitz.bgОценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7