Андреа отвърна на Кобрата в социалните мрежи с цитат от Достоевски

Начална страница | Интересно | Андреа отвърна на Кобрата в социалните мрежи с цитат от Достоевски
image

Преди около седмица в интервю за Gong.bg боксьорът Кубрат Пулев коментира за първи път раздялата си с по-фолк певицата Андреа. Тя отвърна на Кобрата с цитат от Достоевски.
Тогава той заяви, че "когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин".
Кобрата разказа още, че двамата са се карали няколко пъти, на няколко пъти са се разделяли и събирали.
Въпреки че всеки продължава своя път сам, боксьорът не пропусна да подчертае, че Андреа е невероятен и уникален човек.
Няколко дни по-късно обаче Андреа публикува снимка от Истанбул, където е с приятелката си Моника Валериева, като текстът под нея е повече от любопитен.
"Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша собствените си лъжи, достига до момент, в който не е в състояние да различи истината в него или около него, като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С липсата на уважение, той престава да обича", написа Андреа в Instagram, цитирана от Gong.bg.
"Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа Андреа под селфи, с което обяви края на връзката си с боксьора преди време.
Андреа и Кубрат Пулев бяха заедно цели 12 години. Тя беше неотлъчно до него във всички важни битки на ринга, а и извън него - като например драмата с Джени Суши.
Dariknew.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7