Звездите от шоуто „Мексикански династии“ на BRAVO се забавляват по български

Начална страница | Интересно | Звездите от шоуто „Мексикански династии“ на BRAVO се забавляват по български
image

Съвсем неотдавна светската дама Ирена Александрова, добре позната на българската общност в Лос Анджелис, отпразнува своя рожден ден в тесен кръг, но в абсолютно бляскав холивудски стил. През годините Ирена е помогнала на множество наши сънародници, пристигнали в Града на ангелите, като им е подавала ръка и ги е подкрепяла в първите им крачки по новите и непознати земи. Хората я описват като изключително самоотвержена, способна да пренебрегне самата себе си заради останалите. Тя е работила с едни от най-големите имена на българската сцена и е била организатор на мащабни събития, като впечатляващия концерт на Краси Аврамов в Kodak Theatre (днес преименуван на Dolby Theatre) – залата, в която се провежда церемонията по връчването на наградите „Оскар“.
На празненството по случай рождения й ден специални гости бяха мексиканска звезда Фернандо Алиенде, съпругата му Мари, както и малкия им син Адан. Актьорът, певец и художник Фернандо изградил шеметна кариера в хитовия през 80-те години сериал „Flamingo Road“, (познат още като водещ на испанската версия на музикалното предаване „Star Search“, съдия в „Objetivo Fama“ и водещ на собственото си шоу „Entre Amigos“) и семейството му останали очаровани от националната нашенска кухня, която сестрата на рожденичката – Даниела е приготвила. Тържеството се оказало спойка между две иначе далечни традиции, в която се леела българска ракия и… специална мексиканска текила, произведена от самия Фернандо.
Семейство Алиенде са звездите в най-новата продукция на телевизия „Bravo“, която носи заглавието „Mexican Dynasties“ и тръгва на екран на 26-ти февруари. Сериите ще проследят дните на три династии в пъстрия Мексико Сити - град наситен от разнообразие и изобилие. Фамилиите Алиенде, Бесудо и Мадразо са свързани от десетилетия наред, посредством сложните възли на личните и професионални взаимоотношения. Натрупали богатство от развлекателната индустрия, бизнеса с напитки и луксозни автомобили те представляват представителна извадка за разкоша, с който човек може да обгърне живота си. Чистосърдечни, весели и шеговити героите предизвикват и рушат изградените от обществото стереотипи, като междувременно водят с размах и гордост високия стандарт на битието си. Техният семеен свят не признава граници, доказващ ежедневно, че кръвта винаги е далеч по-плътна от… текилата. Шоуто ще разкрие отличителните белези на мексиканската култура, които ще се представят по изключително оригинален начин от трите фамилии, пресъздаващи изцяло характеристиките на, може би, една от най-темпераментните нации на планетата. Те ще покажат защо семейството е фактора, който окрилява, но и рязко да приземява човек, а с широкоспектърните ситуации, в които героите ще попаднат, са гаранция, че ще се превърнат в най-желаната от зрителите компания за вторник вечер. Това, много изненади и неподправени емоции очаква публиката на телевизия „Bravo“ в края на този месец.
Фернандо Алиенде е женен за съпругата си Мари от тридесет години до ден-днешен, като бракът им е едно от най-ексцентричните и хубави пътешествия, на които някога са се отправяли. Резултат на шеметната им любов за двамата им сина – Адан и Илън.
Адан е по-малкият и вече върви по стъпките на баща си, като гради обещаваща кариера на певец и актьор. Зад гърба си има участия в испански телевизионни продукции като „La rosa de Guadalupe“, „Qué bonito amor“ и „Como dice el dicho“, но също така се изявява на големия екран във филмите „Maria“ и „F*&% the Prom“. По-големият брат Илън е женен за мис Пуерто Рико, като работи в сферата на недвижимото имущество.
Гледайте „Mexican Dynasties“ на 26-ти февруари от 10pm по телевизия BRAVO
За повече информация посетете: www.bravotv.com/mexican-dynasties

Стелиян СТОИМЕНОВ
в. „България СЕГА“
Снимки: Jordan Gutierrez (NBCUniversal)

 


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7