Българско изобретение е на път да промени света на медицината

Начална страница | Интересно | Българско изобретение е на път да промени света на медицината
image

Българска компания е на път да промени изцяло представите ни за търсене на информация в интернет. Когато това обаче се отнесе към света на биологията и все по-бързо развиващата се медицина, наистина говорим за изобретение от ново поколение.
Изключително прецизна търсачка - това са разработили ентусиастите от екипа на Росен Генчев, главен изпълнителен директор на BioSeek. Софтуерът дава възможност на медицинските специалисти да спестяват часове в търсенето на изключително специфична информация - от всички възможни връзки за даден ген например, до наличните в целия свят официални проучвания за него и заболяванията, към които се отнася.
BioSeek е търсачка от ново поколение, която дава възможност на експертите да се регистрират напълно свободно в базата данни и да започнат комуникация със свои колеги, като си разменят цялата достъпна в мрежата информация за онова, което ги интересува.
Росен Генчев е категоричен, че използването на виртуалния ресурс е и ще остане напълно безплатно. От BioSeek са убедени, че най-ценното в тяхното изобретение е тъкмо уникалният алгоритъм на търсене на информацията, който може да бъде използван и в много други сфери на живота.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7