Крадец се опита да обере жена ММА боец и си изпроси боя

Начална страница | Интересно | Крадец се опита да обере жена ММА боец и си изпроси боя
image

В България проблемът „битова престъпност” отдавна е много сериозен и много често спасението е „по единично”. Макар статистиката на МВР постоянно да сочи спад в битовата престъпност, публична тайна е, че все повече хора не се обръщат към полицията в такива случаи, защото не виждат смисъл.
Оказа се обаче, че Поляна Виана няма нужда са се обажда в полицията, стига да хване крадеца на местопрестъплението. И причината се крие в амплоато ѝ – тя се занимава с MMA.
Известната с прякора си „Желязната лейди” Виана оправда напълно прозвището си, след като крадец пробвал да я заплаши с пистолет и да я обере. Само че вместо да му даде парите и бижутата си, Виана отговорила в стил MMA – с шутове и шамари където свари. А резултатът бил изключително неприятен за кандидат-грабителя – той изглежда толкова „гримиран”, че дори майка му трудно ще го познае.
Случката се разиграл в бразилския мегаполис Рио де Жанейро. Оказало се, че крадецът, който тръгнал да я заплашвал с пистолет, всъщност използвал бутафорна играчка, от картон. Виана обаче не знаела това, когато го атакувала. “Прецених, че той няма да има време да извади пистолета си преди аз да го ударя”, разказва тя пред местни медии.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7