Учени разкриха едно от най-страшните пророчества на Ванга

Начална страница | Интересно | Учени разкриха едно от най-страшните пророчества на Ванга
image

Баба Ванга многократно говори приживе за мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. Учени успяха да разшифроват едно от нейните пророчествата. Ванга твърдяла, че заради сблъсъка на Земята и планетата Х ще се случат страшни беди за хората.
Това ще стане през 2023 г, предава Дарик. Според чилийски уфолози планетата Нибиру вече може да се види, но само със специални телескопи. Всъщност първите снимки на планетата са на НАСА от 2009 г. Нибиру е хипотетична планета, която обикаля около Слънцето по голяма, разтеглена орбита. На всеки 3 6000 години, а според някои автори на 12 хил. години, преминава през центъра на Слънчевата ни система.
Много изследователи твърдят, че планетата е известна на древните народи, като шумерите и маите, и е описана в техните митологии. Самата планета пък е открита през 60-е години на миналия век, като още тогава е установено, че тя се движи към Слънчевата система. Според учените през този век Нибиру отново ще премине през Слънчевата ни система, но този път фатално близко до Земята.
Има и други версии, че Нибиру всъщност е Марс, който е бил известен и описан от древните хора. Други пък твърдят, че става дума за Юпитер. Но в най-древните източници - глинените таблици, описанието на Нибиру и позицията, когато се приближава към Слънцето подсказват, че не става дума нито за Марс, нито за Юпитер. Тепърва ще стане ясно дали Нибиру ще стане поредна планета от Слънчевата система или просто ще премине покрай Земята.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7