Чудо в океана: Рибар спаси бебе, носело се като „кукла“ по водата

Начална страница | Интересно | Чудо в океана: Рибар спаси бебе, носело се като „кукла“ по водата
image

Новозеландско бебе беше спасено като по чудо в океана, когато вълните "го донесли" край рибар, който го хванал.
 
Гъс Хът се подготвял за ранен риболов, когато видял нещо, което му изглеждало като кукла, да се носи към него край брега на Северния остров. "Помислих, че е просто кукла", каза Хът на Whakatane Beacon за инцидента, който се случил на 26 октомври.

"Протегнах се и го сграбчих за ръката,. Дори и тогава все още мислех, че това е просто кукла. Лицето му изглеждаше точно като порцелан, късата му коса беше овлажнена. После нададе слаб писък, а аз си помислих: "О, Боже, това е бебе. И е живо", споделя още рибарят.
 
Оказа се, че "куклата" е 18-месечният Малачи Рийв. Малкият се измъкнал от палатката, където спели родителите му, излязъл на плажната ивица и влязъл във водата, където го "поело" течението. "Той плаваше с постоянно темпо по течението. Ако не бях бил там, или ако бях малко минута по-късно, нямаше да го видя“, каза още рибарят спасител.
 
Родителите на момченцето веднага били информирани. Майката Джесика Уайт споделя, че открила момчето си "пурпурно, студено и изглеждало по-малко от обикновено".
 
Детето вече се е възстановило напълно след преживяното. "Може би оттук насетне ще бъде по-наясно с водата", казва щастливата майка.


Източник: БГНЕС, dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7