Краси Аврамов ще пее на Мадона

Начална страница | Интересно | Краси Аврамов ще пее на Мадона
image

Красимир Аврамов ще има честта да пее не пред кой да е, а пред самата попикона Мадона.
През годините нашенецът е имал удоволствието да се запознае с едни от най-големите имена в световния шоубизнес. Едва ли, стъпвайки на американска земя, българинът е предполагал, че съдбата му ще го срещне с не една звезда, но за дванадесетгодишния си престой в Лос Анджелис талантът му не само го изстрелва на върха, но и му предоставя възможността да говори на „ти“ с редица успели и утвърдени артисти, сред които са Мила Йовович, Дженифър Гарнър, Брад Пит, Том Ханкс, Джесика Симпсън, Куинси Джоунс и редица други.
Тази година обаче, при това само след броени дни, певецът ще застане очи в очи с кралицата на поп музиката Мадона, при това не в слънчева Калифорния, а в есенна София.
На тринадесети октомври в българската столица ще се проведе традиционният парижки бал, който за една нощ ще пренесе духа и елегантността на Франция в родината ни. Блясък, стил, изящни рокли, изтънчени смокинги, папийонки, височайши особи, музика и танци ще се преплетат в сияйна комбинация за събитието, което ще мине под мотото „Деца помагат на деца чрез изкуство“.
На изисканото мероприятие за специален гост-изпълнител е поканен човекът, показал че за гласовите му способности няма невъзможни ноти. Краси Аврамов, който последните дни е запретнал ръкави и усилено работи над първия си албум изцяло на български език, ще бъде гвоздея на вечерта, радващ публиката с изпълненията си. А сред присъстващите ще бъде мис Чиконе, специално пристигнала в България, за да уважи бала.
За присъствието на изпълнителката на хитовете “La Isla Bonita”, “Frosen” и др. стана ясно още на предварителната пресконференция, в която Христо Куртев, председател на „Юнион клуб“ и организатор на бала, разкри, че докато плувал във водите на басейна на парижкия хотел „Риц“ заедно с Мадона, той й споделил за предстоящото събитие и тя сама изявила желание да го посети.
В програмата на тринадесети, освен Човекът Глас, участие ще вземе и прочутият диригент Йордан Камджалов, известен с умението си да дирижира без палка и партитура. Именно във фондацията на твореца-визионер Камджалов, както го нарекоха първо в Германия, където управляваше културния център на Хайделберг, ще постъпят и даренията събрани от Парижкия бал за благородната кауза. Режисурата на мероприятието от началото до самия му край е поверена в ръцете на Ефемия Фард.
Очаква се да бъде една незабравима вечер, която да тлее в съзнанието на хората не само със своето великолепие, но и с разкошните изпълнения на знаменитите ни музиканти, поведени от Аврамов и разбира се, най-вече чувството, че е направено добро в името на децата – бъдещето на нашия свят.

Никол САШОВА
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7