Нов (стар) мегахит на Криско – „Искам да бъда с теб“

Начална страница | Интересно | Нов (стар) мегахит на Криско – „Искам да бъда с теб“
image

Над 1 милиона гледания има новият клип на Криско „Искам да бъда с теб“ още през 1-вия ден, след неговата премиера на 11-ти септември 2018 г. на YouTube каналa на FacingTheSunOfficial. Оригиналното изпълнение на тази песен е на Мишо Шамара и „Антибиотика“ през 2001 година.
Във видео клипа на кавър версията на Криско се снимат Башар Рахал, Яна Маринова и Стоян Радев. Визуално разказваната история пасва напълно на сюжета на песента. Горещите сцени в клипа, фен базите на Криско, Мишо Шамара, „Антибиотика“, Башар Рахал, Яна Маринова, Стоян Радев, съвременния аранжимент, както и професионално заснетия клип са предпоставка новaта версия на „Искам да бъда с теб“ да стане мегахит за години наред.

Ето какво сподели Мишо Шамара за този проект:
„Приятели, излезе новата версия на песента “Ти искаш да бъдеш с мен“ продуцирана от Криско и изпята от Криско и Тита. Всичко това е с изричното мое разрешение и одобрение като продуцент на песента и собственик на правата. Клипът е на мега добро ниво. Песента е изцяло различна, но направена така, че да звучи в клубовете през следващите 20 години. Сметнах, че тази песен може да има втори живот, ако я направят млади хора, които знаят ДНЕС как да правят нещата, така че да гърмят. Поздрави на Криско, Тита както и на целия им екип! Благодарности за вместването и на моите кадри от старото видео (вървят на телевизорите на заден план), както и на една от най- силните ми рими в края на песента! Специален поздрав и за момичетата от „Антибиотика“, които бяха част то това изживяване преди почти 20 години. Пожелавам успех на новото парче и нека младите и талантливите да жънат успехи. Сега е тяхното време.“

Надя Минкова
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7