Срещал ли се е папа Йоан XXIII с НЛО?

Начална страница | Интересно | Срещал ли се е папа Йоан XXIII с НЛО?
image

Анджело Джузепе Ронкали, папа Йоан XXIII, е 261-ят папа на Римокатолическата църква - от 28 октомври 1958 г. до смъртта си през 1963 година.

Срещал ли се е той с извънземни? Този въпрос се задава от любителите на конспиративните теории, които са убедени, че това е истина.
Всички съмнения и теории по този въпрос започват, когато любители на НЛО конспирациите започват да загатват, че в градините на Кастел Гандолфо папа Йоан е имал среща с представители на извънземна цивилизация през лятото на 1961 година. На срещата папата отишъл заедно с личния си секретар Лорис Каповила. Те се разхождали в градината, когато към тях се спуснал космически кораб във формата на чиния. Секретарят стоял встрани, докато папата се доближил до летателния уред и поздравил същество, което много приличало на човек.

Папата и извънземният представител се разходили сами из градините, но разговорът, който провeли си останал пълна мистерия.
След това чуждоземецът се прибрал в летателния апарат и излетял в неизвестна посока.
 
Няма доказателства, че всичко това е истина. Скептиците гледат с насмешка, но любителите на конспиративните теории вярват, че такава среща се е състояла.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7