Тези дами посрещнаха 8 март като най-коментираните българки

Начална страница | Интересно | Тези дами посрещнаха 8 март като най-коментираните българки
image

Има дами, които винаги привличат върху себе си погледите – някои с чар, други със стил, трети с поведение, а четвърти просто с присъствието си. Такива жени обикновено се превръщат в любимата тема на обществото – тоалетите, професиите и парите им са предмет на усилени дискусии.

Три българки изпъкват като най-коментираните жени в страната ни в момента. Изненадващо обаче те не са свързани с киното, модата или шоу бизнеса като цяло, а с политиката. Ето ги и тях:

Гинка Върбакова – собственичката на фирмата, избрана за купувач на активите на ЧЕЗ у нас, безспорно е сред най-обсъжданите жени у нас момента. Тя бе подложена на обществена „дисекция“ – от външния й вид, през образованието и фирмите й.

Десислава Радева – съпругата на президента Румен Радев повече от година е сред най-коментираните дами у нас. Независимо какво ще облече или ще публикува в социалните мрежи, Радева предизвиква обществена реакция, която изправя едни срещу други нейните почитатели и критици.
 
Последната й публична проява отново породи дискусия, а причината - изборът й на тоалет. Тя не остана длъжна на критиците си. "Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!", написа Радева в личния си профил във Фейсбук.

Николина Ангелкова – министърът на туризма определено се нареди сред най-обсъжданите жени в момента у нас. Ангелкова се похвали в социалните мрежи, че е била сред гостите на наградите „Оскар“ и публикува свои снимки редом до холивудските звезди.

Това предизвика много реакции – някои приеха това като реклама на България, а други смятаха присъствието на министъра на червения килим като неуместно.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7