Краси Аврамов в леглото на Ким Кардашиян

Начална страница | Интересно | Краси Аврамов в леглото на Ким Кардашиян
image

Покрай певеца Краси Аврамов никога не е скучно. Нашенецът често се забърква в неприятности или абсурдни ситуации, които по-късно през смях разказва на приятели. Може би заради тях се е превърнал в любимец на жълтите медии, които водят оспорвано състезание да намесват името му в скандали и да му преписват абсурдни небивалици.
Самият Аврамов обаче не крие приключенията си и сам споделя за неловките ситуации, като влизането „гратис“ на празненството по случай рождения ден на собственика на шампанското „Корбел“, вихрещо се в Холивуд Хилс. По инициатива на тогавашната му мениджърка, двамата нахлуват без покани, убедени че ще останат незабелязани. Така, изтупани като за бляскава церемония за наградите „Оскар“, се озовават пред стотици полуголи хора, прикриващи съществените си части единствено с орхидеи и сламени полички.
Наскоро певецът сам се обяви за магнит притеглящ всякакви луди и разказа за фенове и спонсори, които са го преследвали през годините. Оставяйки настрана неприличните предложения, вманиачеността им се простирала до там, че го дебнели в тъмните улички с колите си, спели пред дома му или се опитвали да се докопат до него с взлом през прозореца му. Очевидно освен баретите нахлули по погрешка у тях, има дълга опашка от желаещи да тръшнат Красимир на пода.
Последното, което гласовитият изпълнител призна е, че е „мачкал чаршафите“ на самата Ким Кардашиян. Случката се развила преди две години в Щатите, когато нашенецът ходел по огледи на жилища с идеята да си купи собствен имот. Тогава агентът му го завел в луксозно жилище в Бевърли Хилс, което направило силно впечатление на Аврамов. Преди обаче да отсъди окончателно, решил да пробва спалнята и мигом се озовал върху леглото.
Агентът му се засмял и попитал дали го намира за комфортно, а след утвърдителния отговор брокерът отсякъл: То остана и да не е, все пак на него спи Ким Кардашиян!
Разбирайки, че се е настанил в завивките на реалити звездата, певецът се разтревожил. Но след кратък размисъл решил да полежи още върху спалнята, при положение, че сигурно ще бъде единственият мъж, на когото няма да му се налага да дава обяснения на Кание Уест какво прави под юргана на жена му.

Никол Сашова
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7