Българин впечатли корейци с горещо изпълнение на Despacito (ВИДЕО)

Начална страница | Интересно | Българин впечатли корейци с горещо изпълнение на Despacito (ВИДЕО)
image

Българин впечатли корейци с горещо изпълнение на хита Despacito. Атанас Паскалев – Начо, който зрителите на NOVA помнят от „Пееш или лъжеш“ и X Factor, бе специален гост на музикалното предаване в Южна Корея I Can See Your Voice.

То е еквивалент именно на „Пееш или лъжеш“. „Оригиналният формат е корейски. Продуцентите на предаването са поискали да видят най-интересните участници в българското предаване, за да си изберат човек, който да представи страната. Избрали са мен и по-късно получих покана за участие“, разказа за Dariknews Начо.

Така пристигнал в Южна Корея в началото на Януари. Девет дена продължили репетициите за предаването. Българинът е бил единственият европеец, а сред останалите участници имало хора от Тайланд, Филипини, Малайзия, Индонезия.

„Организаторите имаха големи очаквания към мен. Визуално бях много по-различен от другите. Никой не вярваше, че съм българин заради латино излъчването ми. Мислеха, че съм от Южна Америка или някоя екзотична страна“, споделя Начо.

А какво се занимава в действителност и може ли да пее се оказало истинска загадка за журито. Заради атлетичната му фигура смятали, че е фитнес инструктор или акробат. Единствената дама сред съдиите предположила, че е танцьор и неминуемо е свързан с музиката.

По време на втория кръг българският изпълнител се изправил на „Сцената на истината“. „Тогава се получи „ефектът уау“. Имах привилегията да работя с най-известния корейски китарист и балет. Получи се много ефектно, а журито беше силно впечатлено“, каза Начо.

След изпълнението получил друго предизвикателство – трябвало да предизвика известен местен комик на танцов дуел. „Разтанцувахме се и стана много забавно“, допълни Атанас Паскалев.
 


личен архив

Той не крие, че е останал много доволен от пътуването и преживяването. А днес се радва на огромния успех на клипа с неговото изпълнение. За кратко време е гледано от над половин милион души, споделяно е хиляди пъти, а корейци, японци, китайци и нашенци го поздравяват за шоуто.

 
личен архив

Иначе Начо се занимава професионално с музика. Наскоро излезе дебютния му сингъл „Дай ми“, подготвя и ново парче на испански.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7