Зукърбърг ще ремонтира Facebook

Начална страница | Интересно | Зукърбърг ще ремонтира Facebook
image

За тази година Марк Зукърбърг си е поставил задачата да „оправи“ социалната мрежа Facebook.
Зукърбърг започна да поставя пред себе си предизвикателства на Нова година през 2009 г., когато всеки ден носеше вратовръзка, което му напомняше колко е важно Facebook да стане печеливш въпреки глобалната финансова криза.
"Днес се чувствам много като през първата година", каза Зукърбърг в страницата си във Facebook. "Светът се чувства разтревожен и разделен, а Facebook има много работа."
Списъкът му с цели в социалната мрежа включва злоупотреба и омраза; намеса от страна на държави и да направи сигурно, че когато посещавате Facebook, е добре прекарано време.
"Личното ми предизвикателство за 2018 г. е да се съсредоточа върху оправянето на тези важни въпроси", каза Зукърбърг. "Ние няма да предотвратим всички грешки или злоупотреби, но понастоящем допускаме прекалено много грешки при прилагане на политиката ни и предотвратяване злоупотребата с нашите инструменти".
Той планира да събере експерти, които да се занимават с теми като политиката, гражданството, медиите и технологиите, за да постигне целта си.
Facebook се стреми да предотврати използването на тази платформа за разпространяване на фалшива информация.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7