Котарак оцеля след 40-минутно пране в пералня

Начална страница | Интересно | Котарак оцеля след 40-минутно пране в пералня
image


Норвежкият котарак Зеро случайно попадна в пералнята на семейството, при което живее. Зеро издържал на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова температура.
 
По данни на местния сайт NRK домашният любимец неусетно влязъл в барабана на пералнята. Котето било открито от 14-годишния си стопанин Йоаким, след като баща му извадил изпраните дрехи.
 
"Той беше целият подгизнал. Изглеждаше абсолютно смачкан и по-слаб от обичайното. Трудно се ориентираше в пространството и започна да му се гади", разказа момчето.
 
Във ветеринарната клиника в Осло котаракът бил поставен на системи за два дни, след което е върнат на семейството. "Това бяха нервни дни. Едва след като ветеринарите казаха, че с него всичко ще е наред, ни стана по-леко", разказва и майката Анне.

Ветеринарката, поела котаракът в клиниката, признава, че още не имала такъв случай в практиката си. Въпреки това тя смята, че подобни инциденти се случват често, но просто не добиват гласност.

Днес Зеро е все така игрив както преди. "Сега той мирише на сапун", отбеляза Йоаким. Сега семейството проверява барабана на пералнята всеки път, преди да го затвори за пране.

Източник: БТА, dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7