Българският суперавтомобил Sin R1 550 дебютира на родна земя

Начална страница | Интересно | Българският суперавтомобил Sin R1 550 дебютира на родна земя
image

Българският суперавтомобил SIN R1, който вече се продава на два континента, отново се появява на световната автомобилна сцена с повече мощност, иновативен интериор и много подобрения със новия си модел SIN R1 550. 
Световната премиера на модела беше на международното изложение в Женева, а веднага след това автомобилът беше представен на сцената на Top Marques Monaco 2017, по покана на Алберт II - принцът на Монако. SIN R1 550 дебютира и на родна земя, на българското Черноморие в комплекс ''Созополис''.
След натрупания опит на състезателните писти и на пътя, Син Карс България подобряват характеристиките на автомобила. Специално разработеният нов двигател с 550 к.с. прави колата по-мощна, но не по-малко комфортна. SIN R1 550 е с изцяло нови седалки, проектирани във фабриката на Sin Cars – нерегулируеми, карбонови седалки, базирани на моделите, използвани в състезателните автомобили, но много по-комфортни, с по-добър дизайн и по-ниска позиция в купето.

Освен това автомобилът има опция за вграждане на секвенциална състезателна скоростна кутия с падъл шифт. Автомобилът се изработва по поръчка, като всеки клиент има възможността да проектира своя собствена концепция.

Гостите на събитието имаха възможността както да се запознаят отблизо с историята на Син Карс, така и да бъдат повозени лично от създателя на марката, Росен Даскалов, в обиколка на комплекса, за да усетят тръпката, която 550 к.с. предизвикват и да вникнат в мотото на компанията - ''From racing to the road''. 

Economic.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7