Годишен хороскоп 2013

Начална страница | Интересно | Годишен хороскоп 2013
image

Какво ни очаква през новата година

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ОВЕН

През тази година повечето от Овните ще са затрупани с проблеми. Ще бъдете много активни и желанието ви да вървите напред ще е огромно, но въпреки това няма да можете да постигнете никакви резултати. Ще тъпчете на едно място и ще бъдете безсилни в борбата си с обективните обстоятелства. Точно в този момент ще се активират действията на тайните ви врагове. Конкурентите ви ще се събудят за нова битка и ще искат да заемат мястото ви. Ако сега започнете да си изяснявате отношенията, вие ще се окажете в много неизгодна позиция. Сега мислите и силите ви трябва да са насочени към работата ви, а не да ги разпилявате в странични занимания и конфликти.
За вас ще се пуснат много клюки, но не бива да давате ухо и да се ядосвате. Звездите ви предупреждават, че в работата ви всичко ще върви по-бавно, но без големи провали. Застрашени са само отношенията ви с партньор или колега от друг град, с който ще се озовете в конфликт. Веднага трябва да се ликвидират всякакви недоразумения, защото, ако този конфликт се задълбочи, и двете страни ще претърпите големи загуби.
Едва през последното тримесечие на 2013 ще можете да се заемете с плодотворна работа и да придвижите нещата си напред. Ако тогава предприемете служебно пътуване, то ще протече много сполучливо и в следствие на разговорите, проведени тогава, вие ще имате доста парични постъпления.
Проблеми ще имате и в личния живот. Отношенията с постоянния ви партньор навлизат в задънена улица. Напълно е възможно, както и двамата сте много изнервени да си кажете по-тежки думи, да се скарате и да се обидите един друг. Съберете сили и употребете цялото си обаяние и тактичност, за да възстановите равновесието. Направете така, че всичко да бъде бързо забравено и отново да цари мир и разбирателство. Изградете отношенията си на основата на разбирателството и доверието и не допускайте никой от вас да вярва на слухове.
В началото на периода много от представителите на зодия Овен ще имат недоразумения и с роднините си. Всеки ще тегли чергата към себе си и няма да иска да отстъпи и да направи компромис. Спазвайки общата тенденция, към края на пролетта, отношенията с близките ви ще се оправят и ще се възцари дълготраен мир.
Тези, които страдат от хронични заболявания трябва да бъдат много внимателни и да се пазят, защото е възможно да се засилят симптомите.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ТЕЛЕЦ

Пред повечето от вас предстои година на много промени. Това няма да ви зарадва. Ще бъдете много нервни и непрекъснато недоволни от развитието на събитията. На първо място ще се отвори нова страница в професионалното ви развитие. Ще водите известни преговори с доста влиятелни хора, които ще обещаят да ви помогнат. И макар, че засега всичко е само на думи, перспективите пред вас са доста добри и тези хора наистина биха могли да ви извадят от кризата, в която сте затънали от известно време насам.
Много промени ще настъпят в обкръжаващата ви среда. С повечето от колегите и партньорите си ще се наложи да се разделите. Въпреки, че раздялата ще бъде доста мъчителна за вас и много неприятна за колегите ви, ще трябва да направите това. Рискувате да ви намразят много хора, но не бива да допускате никакъв компромис за никого и за нищо. Разчитали сте много на някои хора, които са ви обещавали парични облекчения и компенсации, но те ще ви излъжат и вие ще се чувствате огорчени. Ще се опитат да ви обяснят многословно и с високопарни думи своята невинност, но вие трябва да бъдете категорични. Най-остра ще бъде борбата през втората половина на 2013 година и дори ще остане с перспектива да продължи и в началото на другия месец.
Елиминирайте всички несигурни и некоректни хора около вас. Оставете само най-верните си сътрудници. Същата ситуация ще се разиграе и в личния ви живот. Разчитали сте на свои приятели. Винаги за тях сте правили повече, дори отколкото за собственото си семейство. Точно тези хора ще ви разочароват, а други, които не са ви били толкова близки ще проявят готовност да ви помогнат и да ви подкрепят. Тази преоценка на приоритетите ще ви накара да се замислите дали е трябвало да правите такива големи жестове към приятелите си.
Въпреки доста натоварения и напрегнат период, предстоят ви много хубави и весели събирания. Големите парични постъпления от предишната година, ще ви дадат възможност да се замислите за организиране на почивка или на пътуване. Можете да предложите на приятели да дойдат заедно с вас, но и само семейството да заминете, ще прекарате много хубаво. Вашите най-близки хора през последните месеци са били непрекъснато до вас и са изтърпявали смяната на настроения и нервните ви изблици. Бихте могли да им се отблагодарите с организиране на незабравими уикенди.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия БЛИЗНАЦИ

Звездите съветват Близнаците да не се затварят в себе си и в собствените си проблеми през престоящата година. Тогава плодовете на творчеството ви, или просто вашите заслуги, ще ви позволят да се огреете в лъчите на славата. В последния месец на старата и първия месец на новата година на представителите на тази зодия се предоставя шанс да коригират някои неща в отношенията си, затова внимавайте да не го пропуснете. Възможно е, благодарение на това да разберете нещо много важно.
През първите няколко месеца на 2013 буквално ще балансирате на границата между добро и зло. Случващите се събития ще ви принудят постоянно да правите избор между това да постъпвате в съгласие с общоприетите морални принципи или да действате според собствените си егоистични интереси. Периодически ще правите и едното, и другото с което много ще изненадате и до известна степен ще стреснете околните. Ще ви е необходимо да съхраните спокойствието си, възможни са чести спадове на настроението. Не е най-подходящият период за уреждане на отношенията. Сега едва ли сте способни да вземете сериозни решения. Напротив, често ще мените своето мнение от едната до коренно противоположната крайност.
В никакъв случай не взимайте чужди пари. Звездите ви съветват в разумни граници да правите икономии. Трудно е да се каже, че парите няма да ви стигат. Но едва ли точно тази година можете да си позволите скъпоструващи покупки. Не харчете през периода крупни суми. Желателно е даже известно количество пари да държите като неприкос-новен запас.
През тази година с успех ще можете да се заемете със завършването на стари, недовършени неща, например оформяне на документи, преместване в друго жилище. С лекота ще можете да разрешите тези въпроси, които отдавна са изисквали вашето внимание. Главното е да не ви домързи да поставите пред себе си ясна цел.
Излишното пренапрежение може да доведе до безсъние и главоболие. Не се опитвайте да борите стреса с алкохол, никотин или кафе. Даже обичайната за вас доза през този период, може да се окаже прекалено висока. По-добре зарадвайте организма си с орехи, свежи зеленчуци, плодове и сокове.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия РАК

Годината ще изисква от раците повишено внимание както в личните дела, така и в работата. През този период твърде много зависи от това доколко изкусно можете да се разберете с хората и да усетите усложнената ситуация. Ще имате само една възможност да вземете решение и да го поправите след това ще бъде невъзможно. Свикнали сте да решавате всички въпроси бързо и в крачка. Но през тази година трябва да се откажете от това. Прибързаното и необмислено решение може да разруши отношенията с близките хора или даже да се яви като причина за разтрогване на брак.
Първите месеци на новата година, особено март 2013 г. могат да станат за Раците доста успешни. Особено в делови план. Това е отлично време за нови замисли и начинания, разбира се, ако не разчитате, че всичко ще се случи от само себе си: положението на звездите говори за това, че ще се наложи да положите доста усилия, но имате всички шансове да преодолеете препятствията. За вас не малко значение ще има общественото мнение, затова вие сте настроени на модна вълна във всичко. Напълно вероятно е в предверието на пролетта да пожелаете да промените имиджа си, да започнете да се занимавате с йога и т.н.
Най-успешна за вас ще бъде първата половина на годината, затова отговорните неща планирайте за това време. Не трябва да пренебрегвате правилата за движението по пътищата, това ще ви помогне да намалите вероятността от аварии, което сега е особено актуално.
Най-ярка и пълна със събития ще бъде интимната страна на отношенията ви. Вие сте способни по нов начин, даже философски, да се отнасяте към секса. И съгласете се, ако философията касае Камасутра, то интереса се повишава. Така ще бъде и с вас, новата година ще посрещнете с нови усещания.
Що се касае до възпитанието на децата, то те ще бъдат пълни с изненади – както приятни, така и не много приятни. Вашата главна задача е да запазите авторитета си. Намерете баланса между строгостта и демокрацията, още повече, че това вие прекрасно го умеете.
Вие, както и преди активно ще участвате в живота, работата и проблемите на своите близки.
От цялата си душа вие сте готови да обещаете много, но сега е напълно вероятно да не успеете да удържите думата си, затова не поемайте върху себе си прекалено много. Това касае и отношенията ви с вашето обкръжение като цяло.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ЛЪВ

Въпреки всичките изпитания, които ще ви се наложи да изживеете през идващата година, се постарайте да запазите самообладание и душевно равновесие. Желаещите да имат нова работа или да направят кариера на старото място могат да се опрат на благоприятното влияние на този период и ползотворно да го използват. На мнозина от вас ще бъдат предложени изгодни предложения. Повишената ви самооценка може да ви попречи да постигнете компромис с партньори в нови ангажименти. Много от вас ще се предразположени да действат за благото на другите. Вашата дейност може да завърши с успех. Мнозина ще реализират своите таланти и способности, но някой със сигурност ще ви разочарова.
Някой, който не се отличава с особена порядъчност може леко да злоупотреби с вашата доверчивост. Недоволството от съществуващото положение на нещата може да предизвика във вас неконтролируем емоционален взрив. На мнозина благотворителната дейност ще обезпечи психологическа устойчивост и допълнителен стимул в живота. Очакват си заплетени ситуации, но вие ще можете да се измъкнете дори и от най-обърканите от тях, запазвайки честта, достойнството и верността си към хората с които работите. Използвайте момента за да се ориентирате в своите вътрешни противоречия и конфликти. Благодарение на своите умения да разпознавате хората и да предвиждате далечните последствия от едни или други събития бие можете да постигнете много.
Възможно е у вас да се появи желание да споделите с близък човек впечатления и да обсъдите с него проблемите си. Звездите предупреждават,че това може да донесе разочарования, тъй като може да останете неразбрани. Благоприятно е известно усамотяване, размислите и творческата дейност. Старайте се да постигнете най-добри резултати с най-прости средства. Във важните неща залагайте без да се боите от загуба. Възможно е да започнете нова любовна връзка. Семейното щастие ще съпътства тези, които самостоятелно са осмислили живота си. Средата на годината е благоприятна за планиране на нова дейност и развлечения. Очаква се приток на нови сили и интересни мисли, чиято реализация трябва да ви донесе удовлетворение. Не трябва да рискувате безсмислено.
Вие ще бъдете любознателни, интелектуални, красноречиви и романтична настроени. Възможно е да се изменят отношенията със стари приятели или покровители. Не е изключено пътуване, което ще определи плановете за бъдещето. През есента е добър момент за пътешествия и почивка на море. Възможно е в главата ви да се промъкнат неосъществими планове с авантюрен характер и голяма разточителност.
Необходимо ви е да проявите решимост и да си дадете окончателен отговор по някои въпроси. Мнозина от вас ще са проницателни и предпазливи, като под външната усамотеност ще скриват в себе си характерната нужда от поддръжка и съюзничество. Не си струва да действате праволинейно или да прокарвате нови пътища.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ДЕВА

Твърде розовото възприемане на действителността и изграждането на въздушни замъци ще прикрият реалното положение на нещата. Както никога досега през 2013 от вас ще се изисква внимание и преценка в думите и постъпките. В края на годината трябва да бъдете близо до природата. Ако имате вила, то посветете втората половина на 2013 на нейното благоустрояване. Пролетта е подходяща за активност, интересни пътувания, и далечни пътешествия. Главното е да запазите душевното си равновесие, не трябва да се сърдите и да се обиждате на никого. Някои от Девите могат да бъдат принудени да вземат активно участие в проблемите на приятели или роднини. Научете повече за нови хора появили се в живота ви, за да се предпазите от изненади.
Вие ще постигнете увереност в себе си, тъп като притежавате способността да се приспособявате към другите дори по отношение на външните и повърхностни неща. Постарайте се да разбирате действителните чувства на хората. През повечето време само дипломатичността трябва да бъде ваш помощник във всички контакти. Постарайте се да задържите започнатите ангажименти без да ги отлагате за по-нататък. При такъв подход успехът ви е гарантиран. В началото на есента рябва да сте много внимателни и предпазливи в ангажиментите и финансовите сметки. Общуването ще ви носи удоволствие. Положението в любовните отношения ще зависи в значителна степен от вас. Общуването и връзките могат да се превърнат в потребност за вас, а всички чувства и емоции ще придобият най-голяма значимост, превръщайки се в неделима част от живота на представителите на зодия Дева. Вашето материално благополучие ще зависи от самите вас.
Ще ви се наложи да взимате сериозни решения в личния си живот. Второто тримесечие на годината може да преобърне наопаки живота на някои от вас. Нови хора появили се във вашето обкръжение ще съдействат за увеличаване на независимостта ви във всяко едно отношение. Не забравяйте, че в името на целта и във ваша полза, понякога трябва да се правят и компромиси.
Взимайки решение за личния си живот не си оставайте път за отстъпление. За по-чувствителните в емоционален план не са изключени избухливост и безпричинна тъга. За постигането на поставената цел се обединете с други хора, като ги привлечете към своите проекти и планове. Разходите ви ще нараснат, но те ще имат напълно конструктивен характер и ще са от полза за работа. Възможно е в края на периода да осъществите мечтите си по отношение на лица от противоположния пол. Намерете равновесието между реалните условия на своето съществуване и природната предразположеност към идеализация, между стремежа към нов живот и получения житейски опит. Планетите ще са благосклонни и затова ще ви позволят да блеснете с таланти и необикновени способности. През тази година общественият ви успех да нарасне, като резултат на усилията ви.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ВЕЗНИ

През тази година ще се сблъскате със завишените изисквания и твърдата позиция на колеги и делови партньори. Постарайте се на всяка цена да се въздържате от реакции не се поддавайте на възможни провокации. Издръжливостта, хладнокръвието и творческия под-ход към дейността ще ви помогнат да решите важни професионални задачи. В първите месеци на 2013 ви се препоръчва да се въздържате от скъпи придобивки. В личен план това е един много хармоничен период. Вашите неща ще тръгват много по-успешно, ако за реализацията на своите намерения си осигурите поддръжката на семейството. Благоприятни са преместванията, далечните пътувания и пътешествията. Трудно ще бъде да се избегнат непланираните разходи поради желаните прекарвания.
През третото тримесечие на годината планетите направо ви подтикват към флирт и тър-сене на развлечения. Бъдете внимателни при оценката на новите си познати. Не е же-лателно да се занимавате със семейни и битови проблеми. Независимо дали ще прекарате свободното си време със съпругата си /съпруга/, с децата или в усамотение, развлеченията ви ще носят интелектуален характер. Дейности свързани с организирането на развлечения и зрелища, а също и с изкуство ще носят материални приходи. Възможно е залог за успеха ви да бъде външната привлекателност и новият имидж. Не трябва да жалите пари за това. Като научите отстрани информация, касаеща личния ви живот, не бързайте да правите прибързани изводи. През този период различни реорганизации и преустройвания в работата очакват работещите в областта на културата, спорта и туризма.
В началото на лятото е възможен флирт с колега от работата. Преразгледайте отношенията си със свои приятели. Възможно е да се държите с тях до известна степен импулсивно и да не умеете да ги изслушвате. В деловото партньорство е възможно създаването на нови здрави връзки и прекратяването на някои стари. Постарайте се само да въведете ред в личните си дела. Имайте предвид, че неизпълнението на задълженията и обещанията може да ви постави в крайно затруднено положение. Възможно е близък човек да ви помогне да решите важен въпрос. И вие ще му бъдете изключително задължени. В обществен план не са изключени големи изменения, чийто инициатор ще бъдете самите вие, ако имате конкретна и конструктивна идея.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия СКОРПИОН

Мнозина от Скорпионите няма да са способни да се концентрират върху вътрешните си усещания и могат да изгубят интерес към неотдавнашния обект на своята страст. Старайте се да бъдете безупречни във всяко отношение и да спазвате правилата на поведение на обществените места. В заниманията си не трябва да разчитате на късмета и всичко ще зависи от вашата амбициозност. Постарайте се да се въздържате от твърде смели постъпки и решения. Не приемайте предложенията за лесни доходи. Началото на годината е белязано със срещи и събития, които ще доведат до преоценка на ценностите. Периодът предвещава успехи и постижения за активните и деловите от вас, които не се успокояват с вече постигнатото. Занимавайте се отговорно с текущите си ангажименти. Материалните постижения ще бъдат сравними с духовните стремежи.
Бъдете предпазливи, излишъкът от чувства и емоции може да се окаже разрушителен или рязко да се смени с пълна апатия и безразличие. Не си заслужава да се правят големи планове, а е по-добре да се заемете с по-приятни за вас неща. Деловите срещи едва ли ще донесат резултатите на които се надявате. Упоритото преследване на някои цели може да доведе до обратен резултат. Голяма е вероятността да проявите несдържаност, която да доведе до отчуждения в любовните връзки. Не си заслужава да злоупотребявате твърде много с независимостта в отношенията с близките си. От тях все пак ще зависи много от благополучието ви. Ако не сте излезли в отпуск, трябва да направите това колкото се може по-бързо. Ако не планирате почивка, се заемете с осъществяването на някакъв голям въпрос.
Малко благоразумие няма да ви е излишно, дори в проявяването на положителните качества на характера ви, тъй като те могат да се превърнат в отрицателни. Прекомерната самопожертвователност може да бъде бреме за близките ви. По-добре е да потърсите духовната поддръжка в любимите си занимания. Духовната дейност може да ви донесе повече полза отколкото прекомерната деловитост в областта на материалния свят.
След есента на 2013 са напълно възможни сериозни промени в личния живот, свързани с нови познанства и прекратяването на предишни връзки. За мнозина ще бъде лесно да оценят създалото се положение. Благоприятни са деловите срещи, преговорите, контактите с началството и колегите. Периодът е благоприятен за финансова дейност, подкрепяна от поддръжката на влиятелни хора и точни сметки.
Сферата на романтичните отношения няма особено да ви удовлетворява. Най-вероятно в тази област ще цари пълно затишие. Лятото може да донесе на мнозина вълнения и изненади. Ангажиментите насочени към постигането на материално благополучие, ще изисква от вас допълнителни сили. Както и да се стекат обстоятелствата, не забравяйте за хората, които са ви помогнали.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия СТРЕЛЕЦ

През 2013 година насочете силите си към укрепване на своето положение и добро име. Не си приписвайте всичките заслуги. Избягвайте надменността и високомерието. Въздържайте се от физически натоварвания и ненужни познанства. Избягвайте тъмнината и усамотяването. В началото на периода ще ви бъде трудно да се удържите от покупки. Възможна е разсеяност и неумение правилно да оцените възникващите ситуации. През втората половина на годината може да възникнат изненади, предизвикани от прекомер-ната разкрепостеност, риск и безгрижие. Не се впускайте в авантюри с малко познати хо-ра и се постарайте да предвидите последиците от своите постъпки.
Вие може да проявите доброта и снизходителност към грешките на някои хора. Дарбата ви да разбирате хората и да се отнасяте с внимание и съпричастие към техните проблеми ще ви спечели много нови приятелства. Но все пак бъдете предпазливи и не отваряйте вратите на дома си пред всеки нов приятел, тъй, като някои могат да искат просто да ви използват за свои цели. Пролетта е благоприятен период за критичен анализ на любовните връзки. Не пропускайте покрай ушите си забележките по ваш адрес. В тях има нещо рационално. Старателно проверявайте възникналите съмнения. При общуването с колеги или подчинени проявявайте сдържаност. Не правете преждевременни изводи. Възможно е да загубите добро предложение поради нежеланието ви към компромиси.
Не е изключено стечение на обстоятелствата или ново познанство да изиграят голяма роля в живота ви във второто тримесечие на 2013. Поради неумението да се отпуснете и да приемете чуждата гледна точка може да се стигне до дребни спречквания с околните. Ако това с което ви се наложи да се занимавате ви се стори непознато, не се плашете. Можете бързо да навлезете в същността на нещата. По отношение на парите не разчитайте на помощ и обещания на други хора.
При жените Стрелци през лятото са възможни поводи за размисъл и безсъние. Използвайте възможността за активното включване в обществения живот. Повишената ви работоспособност може да принуди колегите ви да се учудват колко бързо сте постигнали добра форма. Ще сте късметлии с парите, ако имате предвид добрите съвети.
Не се затваряйте в себе си и намерете рамо, на което да се облегнете. Не отхвърляйте помощта и съветите, обсъдете сложните проблеми с компетентни хора. Успехът в индивидуален план ще бъде само мним. От вас ще се поискат решителни действия, упоритост при постигането на целите и преодоляване на препятствия. Не трябва да бъдете повърхностни и да разчитате на моментната изгода от всичко предприето.
При самотните от вас са възможни бурни, безконтролни увлечения и любовна треска. Личната сфера на семейните е напълно благополучна и в семействата хармонията е възстановена. Бъдете готови за промени в служебното си положение. Четете повече, бъдете в течение на най-новата касаеща ви информация и постоянно се самоусъвършенствайте. Може да израснете в обществен план благодарение на собствените усилия или на сполучлив брак.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия КОЗИРОГ

През новата 2013 звездите препоръчват съсредоточаване върху позитивни мисли и емоции. Мнозина ги очаква тих хармоничен период, благоприятен за встъпване в брак, зачеване и семейни отношения. Желателно е да обърнете повече внимание на самите себе си и на външния си вид. Правете упражнения за поддържане на стегната фигура. От това, как изглеждате до голяма степен ще зависи не само личния ви живот, но и про-фесионалната кариера. Не е изключено да се срещнете със стари познати, които могат да разтопят леда във вашата душа и ще ви помогнат да се ориентират в личния си живот. Външната хладина и упоритост ще препречват пътя на взаимното разбиране. Може да получите ободряващи новини и да започнете обещаващо начинание. Звездите предупреждават за непредвидени разходи.
През пролетта ще сте настроени за разговори и развлечения повече, отколкото за работа, но едва ли това ще ви се удаде. Вие ще влияете на развитието на събитията и отношенията с хората. Ще ви се наложи да се потрудите повече от обикновеното, но не си заслужава да се огорчавате по този повод, тъй като старанията ви ще бъдат забелязани и възнаградени. Съществува вероятност от подобряване на финансовото положение в резултат на допъл-нително възнаграждение или печалба.
Постарайте се да установите в отношенията си с хората около вас атмосферата на любов, искреност и доверие. Някои от вас могат да проявят всичките си интелектуални и творчески способности. В пъстрите житейски ситуации днес разчитайте предимно на себе си и своята интуиция, като не пренебрегвате и знаците на съдбата. Следете за поведението си пред околните, които наблюдават вашите постъпки, а не обръщат внимание на изре-чените думите. Вероятно при някои от Козирозите ще се появи възможност за издигане по служебната стълбица нагоре. Активизират се партньорските отношения. Може с успех да се реализирате в предприемаческата и финансова дейност.
Външната твърдост на характера може да отблъсква от вас хората, които са се стремили да намерят обща приказка с вас. Есента е благоприятен период за устройване на бита, контакти с приятели и познати. Някои могат да проявят пресметливост и стиснатост, която няма да остане незабелязана. Не се отказвайте и не лишавайте близките си хора от малките удоволствия на живота. Може толкова да се задълбочите в личните си ангажименти, че няма да обръщате внимание на околните. Вероятно ще ви се наложи да преразгледате отношенията си с някои хора. Надеждна поддръжка ще бъдат новите, ин-тересни идеи и одобрението на влиятелни хора. Не си отказвайте малките удоволствия и развлеченията. Те ще ви заредят с много положителни емоции и добро настроение.
Не си заслужава да демонстрирате промените на настроението си пред околните. Това се отнася в голяма степен за жените. Събитията през последните месеци на 2013 ще ви позволят да укрепите своите позиции в обществен план. Бъдете внимателни с парите и други ценности, както и внимавайте при покупките, тъй като са възможни изненади.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия ВОДОЛЕЙ

Идващата 2013 година ще бъде отбелязана от вас с търсене във всичко — в любовта, в ра-ботата и т.н. Не в смисъл, че ще търсите нещо съвършено ново – това ще се отнася за единици. Ще търсите нещо по-добро. И даже за такива свободни в общуването и мисленето хора, като вас, това няма да бъде лесно. Но всичко ще се разреши благополучно в края на март и през април.
Кардиналните идеи, замислени от мъжете в средата на май ще имат почти 100 процентна възможност за осъществяване. Разбира се, само и единствено положителното. Ерата на Водолея е нетърпима към всичко отрицателно. В началото на периода съдбата ви готви приятни изненади. Позитивното настроение ще ви помогне леко и бързо да се справите с натрупалата се работа. А тя вероятно не е малко, винаги ще се намерят въпроси, които трябва да сложите в ред. В тази „генерална уборка“ на живота ви, ще ви помогнат да се справите вашите близки, които ви подкрепят във всяко едно отношение. Първото тримесечие на годината е неблагоприятно: апатично настроение, необмислени постъпки.
В последния месеци на годината за вас могат да станат очевидни тези грешки и недостатъци (това касае всички сфери на живота), за които по-рано сте си затваряли очите, а сега ще ви се наложи да ги оправите.
По отношение на работата и кариерата 2013 за вас ще бъде твърде интересна година. Първо, съдбата ще бъде снизходителна към вас и ще ви по-разглези – при много от вас всичко ще се получава лесно и без сътресения. Но от друга страна подобно глезене е винаги измамно. С времето ще бъдете претоварени от задачи, за които ще е необходимо да се натоварите на 100 процента и да разкриете допълнителните си резерви. Тези от вас, които са замислили да модернизират своя бизнес или които имат добри технически идеи нека се постараят да ги оформят в главата си, а не на хартия (това е желателно поне до края на март). Лятото ще бъде доста енергичен период за вас, за това всички детайлно оформени и ярки идеи имат своя шанс за реализация. Така че мислете! Бъдете уверени в себе си и в своите способности, изявете се като отличен професионалист.
Съдено ви е в началото на годината да изиграете водеща роля в семейните дела. И не е важно, че вие самите не проявявате никаква инициатива към това. Именно вие сте в състояние да дадете емоционално настроение в дома си, във вашите възможности е да помирите враждуващите страни. Напълно вероятно е, през пролетта да се открият някои негативни страни във вас самите, можете да направите някоя необмислена постъпка, която да изненада и вас самите и то не от към най-добрата си страна. Това ще стане повод за раздори, а може би и за сериозен конфликт. С една дума, сами на себе си ще навредите.

Годишен хороскоп за 2013 г. – зодия РИБИ

Новата година пристига и е време да се отърсите от летаргията, която ви е обзела през последните месеци и да се пренесете в мечтите. Ще мечтаете за секс в романтична обстановка. За семейните хора първите месеци на 2013 ще преминат без промени, тъй ка-то вашата природна интуиция за пореден път ще ви окаже услуга. В работата е възможно да ви направят изгодно предложение. В парично отношение периода по нищо няма да се отличава от януари. По същия начин ще възникнат големи харчове.
Нищо знаменателно не ви обещават и месеците преди пролетта. Това е времето преди рождената ви дата, а след това започва вашата индивидуална нова година. Древните астролози са считали, че това е период, в който трябва да си направите равносметка, да въведете ред в работата и плановете си, за да завършите и поставите всяко нещо на мястото му.
Старайте се да не планирате сложни неща, по възможност стремете се да доближите живота си до състояние на „безветрие”. Сега за вас е особено важно емоциите ви да бъдат положителни. Избягвайте конфликтите и не се опитвайте да помогнете на целия свят, отпочинете си. Не проявявайте инициатива, сега за вас е по-добре да се ориентирате в мнението на окръжаващите ви. Не бързайте да изказвате собственото си мнение и да споделяте преживяванията си.
Вие балансирате между миналото и бъдещето: ще ви се наложи да се справите с резултатите от допуснатите грешки, които може би не са най-добрия начин да се въздейства на настоящото положение. Последните месеци на 2013 – време за нови инициативи и промени.
В средата на годината може да се почувствате като затворници на домакинската работа. Възможни са конфликти с най-близките ви заради ината ви или противоречивата ви натура. Във всеки случай, по-добре ще бъде ако отстъпите. Що се касае до личния ви живот, то е възможно да попаднете в парадоксална ситуация, но ще излезете от нея с чест.
Полагайки максимум усилия, реално ще получите ценен опит, а е напълно вероятно и възнаграждение да получите.
Сега за вас ще бъдат актуални въпросите на търсене на взаиморазбиране с най-близките ви хора. Постарайте се по-точно да формулирате мислите си. Не е изключено да започнете таен роман. При възпитанието на децата си трябва да имате предвид това, че много по-лесно и по-ефективно можете да постигнете целите си по мирен път, отколкото ако се налагате.
От втората половина на годината настъпва по-благоприятен период в любовта. Вие ще поемете лидерската роля в амурните дела.
Началото на периода поне е благоприятно към Рибите по отношение на трудовата дей-ност. Тези от вас, които искат да останат на работното си място ще получат изгодно предложение. Не е изключено това да бъде увеличаване на работните задължения. Ако сте приели предложението и сте се съгласили да ви повишат, скоро ще почувствате, че новите задължения са пряко свързани с нови отговорности. Сега на плещите ви ще легне по-тежък товар и нови задължения. Отговорността за другите и разширяването на задълженията ще ви натоварят допълнително и ще ви откъснат от личните проблеми и нерешени задачи. Ще почувствате умора от работата. Тези от вас, които са планирали нещата си за по-дълъг период от време ги очаква творческа и интензивна дейност. Новите лица, новите отговорности и отговорността за бизнеса ви ще направи живота ви по-богат, разнообразен и интересен. Водовъртежът на събитията и новите дела ще ви погълнат изцяло.
DNES.CO.UK


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7