Информационна кампания за популяризиране на предимствата за инвестиране в България - Chicago (February 24th, 2014)

Начална страница | Събития | Информационна кампания за популяризиране на предимствата за инвестиране в България - Chicago (February 24th, 2014)

Изграждане на положителен имидж на България като инвестиционна дестинация и повишаване на познаваемостта на страната сред чуждите инвеститори е основната цел на мащабен проект, чиято реализация започва през месец февруари.Ще бъдат организирани срещи с българи,  сред които мениджъри на компании, ICT специалисти, инженери, икономисти и други специалисти,  в 13 града в чужбина – Мадрид, Париж, Лондон, Брюксел, Амстердам, Берлин, Виена, Москва,Тел Авив, Истанбул, Ню Йорк, Чикаго,  Бостън. На тези срещи са поканени и десетки български студенти, които учат, завършват висшето си образование, работят зад граница.

Тази кампания ще покаже реалните  възможности и механизми за непрекъснато включване на българите зад граница в процеса на привличане на нови инвестиции в родината си.

Под ръководството на Българска агенция за инвестиции /БАИ/ ще се проведат “Информационни кампании сред българите в чужбина с цел популяризиране на инвестиционния климат и връщане на нашите емигранти и учещи в чужбина български студенти в България”, реализиращи се в изпълнение на Договор № BG161PO003-4.1.01-0001-C0001 по Проект “Популяризиране на предимствата за инвестиране в България”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.), приоритетна ос 4 „Укрепване на международните пазарни позиции на българската икономика”. Изпълнител на поръчката е Консорциум „Ламбаджиев-Кръстев”.

     Събитието ще се състои на  24 февруари 2014г. В Чикагохотел Ramada O’hare
Час: 18.00h местно време

Каним ви за участие! За повече информация посетете страницата www.facebook.com/bulgariansabroadiba

в."България СЕГА"


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7