Neterra.tv –най-после интернет телевизия!

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | Neterra.tv –най-после интернет телевизия!

logo_neterratv_500

Все повече българи в чужбина гледат телевизия през Интернет

Какво представлява Neterra.tv?
Neterra.tv съдържа много медии – всички български телевизии, музикални клипове и концерти, филми и театрални постановки. Neterra TV e нов, подобрен начин за гледане на мултимедийни продукти. Тук не следиш телевизионната програма, защото времето на излъчване няма значение. Твоите предавания са винаги достъпни, live или on demand, без риск да ги пропуснеш. Neterra TV притежава уникални характеристики за достигане до максимален брой потребители в целия свят. След излъчването на предаванията на живо, всички те влизат в архив, от който потребителите могат да ги гледат, когато пожелаят. NeterraTV предлага различно качество на картината в зависимост от Интернет връзката- ~300 kbps, ~500 kbps, ~1000 kbps. И най-важното...всичко е напълно легално.

Какво има в Neterra.tv?
Neterra.tv съдържа много медии – телевизии, филмови студия, независими продуцентски къщи и театри. Всяка медия си има собствена страница с нейните медийни продукти.
Сайтът и технологията зад www.neterra.tv се опитват да покрият всички варианти за ползване на медийната продукция от крайния потребител. За да осигури разнообразен и качествен достъп до българските медии и техните продукти, Нетера създава комплексно технологично решение.

Денонощен Customer Service Center
За да бъде вашето преживяване в Neterra.tv още по-добро можете да разчитате и на денонощна поддръжка през 5 вида чат клиенти – Skype, ICQ, AIM, MSN и YIM. Нетера са създали 24/7 Customer Service Center (CSC) със специално обучен персонал, който отговаря и на най-сложните въпроси на потребителите. Вграденият в сайта форум дава възможност на потребителите да обменят мнения и да комуникират с екипа на Нетера.

Гледайте Neterra.TV през вашия уеб браузър
Може да гледате Neterra.tv директно чрез сайтът www.neterra.tv. За да имате достъп до емисиите там, трябва задължително да се регистрирате. При регистрация всички автоматично стават членове на един безплатен абонаментен план, чрез който имате достъп до част от съдържанието в сайта.
Освен безплатния, в момента има още два абонаментни плана - Пълен спектър и На живо
Медийните продукти в Neterra.TV са достъпни за потребители на MS Windows, Linux, Mac OS.

set_top_box_270Гледайте директно на вашия телевизор чрез Set-top Box

Услугата на Нетера се предоставя и чрез специално устройство – Set-top Box (STB).
Работата с него е същата, както работата с други подобни устройства – телевизор, видео, приемник за спътникова телевизия, приемник за цифрова кабелна телевизия. Той има всички стандартни възможности – смяна на канал, гледане на нормална и High Definition телевизия. Новото е, че тук има и много повече функции и възможности - времето, валутни курсове, справочник за местни събития, хороскоп, много други.


Това са някои мнения на потребители от форума на Neterra.tv

Здравейте!
За първи път се захващам да пиша мнение по какъвто и да било въпрос във форум, но този път си заслужава отделеното време.
Искам да благодаря на екипа на "Нетера" за оказаното съдействие дори в почти 24:00ч., когато и бърза помощ не би се отзовала. Страшни са, много отзивчиви и приятни хора!
Badmothorfinger

Към екипът на Нетера!!!
Благодарен съм ви за инициативата да наравите българските телевизии гледаеми по Интернет за хората извън България. Това наистина е един голям напредък и нещо доста по-полезно от сателитната телевизия, поради записаните предавания.
dunja

Бих искал да изкажа искрена благодарност на екипа на Нетера за перфектното качество което поддържат от 1ви Юли насам. Очаквах, че след като се намали трафика (в резултат от въвеждането на платена услуга) ще има подобрение, но вие надминахте всичките ми очаквания с кристално чистото видео и звук, без насичане, дори в пиковите часове!
Още веднъж, сърдечни благодарности и поздрави! Успехи и за в бъдеще!
gretolina73


Оценете тази статия
4.29

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (1 направен):

Вито на 04 Септември, 2012 01:11:41
avatar
Сигнала на каналите е отвратителен-постоянно прекъсва !
Съгласен Несъгласен
0
общо: 1 | показване: 1 - 1

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7