C & C Truck and Trailer Repair –Нашата мисия е дапредоставим най-добрите услуги на клиентите!

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | C & C Truck and Trailer Repair –Нашата мисия е дапредоставим най-добрите услуги на клиентите!
image

Нетодавна имахме възможността да седнем с мениджъра на C & C Truck Repair, за да обсъдим фирмената визия, ценностите и услугите.

Майк: Нашата фирма беше родена в резултат на приятелство и доверие. C & C Truck and
Trailer Repair е посветена да предоставя най-добрите ремонтни дейности, които въобще съществуват. Работейки като мениджър на голям сервиз осъзнах, че начинът по който можеш да се отличиш от транспортните фирми и шофьорите е да видиш проблема и да предприемеш правилните действия, независимо какво е предизвикателството. Това, което гарантирам е чудесно обслужване без допълнително заплащане. Радваме се, че можем да помогнем на шофьорите да спестят пари!

Оля: Кажете ни с какво се занимава вашия бизнес?

Майк:  C & C Equipment Repair предоставя пълно обслужване на камиони и ремаркета с минимално време за ремонт и конкурентни цени.

Оля: Колко е важно е за транспортния бизнес да имаш добре подържан камион, пътуващ по пътищата?

Майк: Превантивната поддръжка на камиона намаля риска на шофьора да НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ по пътя. Също така ви пести пари и време.

Оля: Освен ремонти на камиони, какво друго предлагате?
За шофьорите предлагаме комфортна стая за почивка с телевизор, с голям екран и машина-автомат. Шофьорите могат да проследяват прогреса на ремонта по специален монитор.

Оля: Една от вашите услуги, включена в рекламата ви е почистване на филтър DPF. Какво е филтър DPF?

Майк:  Филтърът DPF е част от системата на ауспуха. Филтърът DPF е създаден да задържа саждите и пушеците от дизеловия ауспух и машинното масло. Този процес е много важен за опазване на околната среда.

Оля: Колко време отнема процедурата и  колко дълго може шофьора да кара камиона до следващия път, когато филтърът изисква ново почистване?
Майк: Почистването на DPF се прави в същия ден. Изисква 4-5 часа, за да се свали DPF филтъра, да се почисти и да се инсталира отново с нови скоби и уплътнения. Следващото DPF почистване е след около 175,000-200,000 мили.

Оля: Предлагате ли някакви отстъпки за нови клиенти?

Майк:  За нови клиенти предлагаме следните отстъпки: $25 за баланс на предница, безплатен баланс при покупката на 2 управляващи гуми, безплатно смазване при покупката на смяна на масло (grease all truck free with purchase oil change), 10% отстъпка от почистване на DPF.
Ние продаваме най-добрите марки в сервиза ни и цените са ни конкурентни, така че няма да откриете нищо подобно в тази област. Грижим се добре за камионите на нашите клиенти. Те прекарват по-голямата част от времето си по пътищата в техните камиони.Ремонтите ни са качествени, така че клиентите ни са в безопасност и са спокойни, докато карат по пътя.

Оля: Благодаря ви много Майк за възможността да разговаряме с вас.
C&C Equipment Reapir се намира на бул. "Прат" № 1901 в Елк Гроув Вилидж, Илинойс 60007.

Оля Маринец
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7