Orthodontic Experts подаряват $20000 за безплатни скоби

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | Orthodontic Experts подаряват $20000 за безплатни скоби
image

Чрез конкурс за есе през този празничен сезон

Празниците наближават много бързо и не би ли било забавно да отворите подарък, който ще ви даде вечна усмивка? Точно това е нещото, което д-р Ярослав Ярмолюк, собственик на Orthodontic Experts желае да направи за четири деца-късметлии, да им даде нови и по-добри усмивки през този празничен сезон.
Конкурсът ще включва есе, което трябва да се изпрати заедно с обяснения защо заслужавате "Нова усмивка". Това е чудесен начин за децата да се проявят по един забавен и креативен начин, като обяснят защо заслужават да спечелят традиционно ортодонтско лечение на стойност от $5 000. Всички участници трябва да са под 18 годишна възраст, за да могат да се включат.
Зъболекарите обикновено препоръчват скоби, за да се подобри или промени усмивката на пациента. Чрез ортодонтското лечение се отстраняват проблеми като изкривени или сраснали зъби, обратна захапка, неправила позиция на челюстта и проблеми със ставите на челюстта. Ако такива проблеми не се лекуват, това може да има за резултат развалянето на зъби, възпалени венци, главоболие или болки в ушите, както и проблеми в говора, захапката или дъвченето.
“Тъжно е да се наблюдават деца с криви зъби, които нямат възможност да получат подходящите грижи поради невероятно високата цена на ортодонтското лечение”, каза д-р Ярмолюк. В "Orthodontic Experts“ вярваме, че можем да помогнем на всеки, понеже  не просто изправяме зъби, ние даряваме усмивки".
Всеки един от офисите на Orthodontic Experts – в Арлингтън Хайтс, Харуд Хайтс, Чикаго и Рокфорд ще обяви по един победител, общо четири на брой, които ще получат ортодонтско лечение. Голямата награда ще включва стандартни метални скоби, което включва затягане, нагласяне, отпускане и фиксиращи проверки. Също така спечелилите ще получат комплект от скоби Essex.
Правила:
1. Есетата да се предадат не по-късно от 15-ти декември, 2016 г.
2. Участниците трябва да ги изпратят по електронна поща на: karolina.lekarczyk@orthodonticexperts.com със заглавие “Holiday Braces Give-Away”.
3. Участниците да не са над 18 годишна възраст.
4. Участниците трябва да могат да ходят на преглед само сутрин преди 12 на обед.
5. Участниците трябва да включат техни снимки, показващи защо имат нужда от скоби.
Избраните победители ще получат цялостно ортодонтско лечение с метални скоби, което включва затягане, нагласяне, отпускане и фиксиращи проверки. Също така спечелилите ще получат комплект от скоби Essex, но фиксираните скоби ще струват допълнително.
 
*Конкурсът не включва разкриване на засегнати зъби или ортодонтски операции.
Orthodontic Experts предоставя най-добрите ортодонтски грижи, предлагайки традиционни скоби и Invisalign – избор на безцветни скоби. В момента Orthodontic Experts е в Арлингтън Хайтс, Харуд Хайтс, Чикаго, а сега вече и в Рокфорд.
За допълнителна информация за Orthodonti cExperts или, за да си насрочите преглед, посетете www.orthodonticexperts.com или разгледайте нашата страница във Facebook на www.facebook.com/OrthodonticExperts. Обадете се днес на: (847) 749-4340, за да насрочите безплатна консултация.

Надя Минкова
в. „България СЕГА“

 

 

 

 

 

 

 

 


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7