Животът не е перфектен, но косата ви може да бъде!

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | Животът не е перфектен, но косата ви може да бъде!
image

Всяка жена ще ви каже, че косата и прическата са онази част от визията на човек, която предизвиква впечатление още на първа среща. Дължината, цветът и формата на косата играят важна роля за външния вид на всеки, независимо от неговия пол. По тях е достатъчно едно единствено изменение, за да се придобие съвсем различен образ, да се промени излъчването и обаянието на дадено лице. Косата издава нашата индивидуалност и настроение, като говори дори за характера и мирогледа ни. Но, да се постигне най-подходящото е сложно и строго индивидуално. Не всеки може сам да прецени за себе си коя трансформация ще бъде удачна и кое би му отивало най-много. Затова се срещнахме с двете жени, които ежедневно полагат усилия за косите и прическите на посетителите на „Studio 77“ в Чикаго. „Животът не е перфектен, но косата ви може да бъде!“ е мотото на салонът работещ единствено с натурални продукти, специално внесени от Европа. Двете жени със сигурност знаят как да оправдаят доверието на всеки един от своите клиенти и тръгвайки си да излезе дори по-красив. Затова решихме да се срещнем с тях, за да разберем – и ние, и вие – как го постигат.


Как и защо избрахте професията на фризьор?
Петя: Винаги съм обичала да правя нова, което ми доставя удоволствие и ме вдъхновява. Търсила съм не просто професия, а начин на живот. И накрая го открих. Да си фризьор е именно това – за мен е повече от традиционното и широко разпространено разбиране. Всеки ден имам възможност да променям хората, да ги трансформирам и правя щастливи, като в същото време реализирам идеите си, как да предам повече красота.

Надя: Занимавам се с грижи за косата още от времето прекарано в България. Баба ми винаги ми повтаряше: Бабе, бабе, ти хубаво си взе образование, ама и занаят си трябва – нещо, което да правиш с ръце, но и с душа.
И ето ме със завършено образование за биотехнолог и начални стъпки във фризьорския салон на Пенка Вълчева в родния ми Разград. (Пете, ако четеш това искам да ти благодаря още веднъж за всичко което ме научи, както за търпението и обичта ти!) Така, като не шега влязох в света на фризьорската професия или по-скоро в изкуството му, понеже да сътвориш творба включваща суета, желание и мода, е точно изкуство.

С какви клиенти работите?
Петя:При нас идват хора от различни националности, култури и възраст, като работата ни е да предразположим клиентите ни, да ги консултираме и да им вдъхнем доверие и вяра в нас, както и способностите ни, като изслушаме внимателно и разберем техните изисквания, за да се получи най-доброто за тяхната строго индивидуална визия.

Надя: Стараем се да посрещнем всеки с усмивка и да му отдадем нужното внимание, време и професионализъм, така че да остане доволен.

С какви продукти работите?
Петя: Щастливи сме, че една от най-реномираните козметични линии за коса и скалп от Европа ни одобриха и сега работим с тях и техните продукти. Става въпрос за „Rene Furterer“ – базирана изцяло на натурални масла и екстракти.
Надя: Фирмата разполага с пълна гама продукти, включващи и различни процедури, които помагат при мазен скалп, косопад (както при мъже, така и при жени), чувствителна кожа на скалпа и грижа за всички видове коса. В тази връзка искам да отправя малък съвет към читателите на в. „България СЕГА“, както и към нашите клиенти – Винаги използвайте продукти, които са подходящи за вашия конкретен тип коса.

Какви услуги могат да получат клиентите на „Studio 77“?
Петя: Предлагаме мъжко, дамско и детско подстригване, безплатна консултация (за коса, стил, продукти и поддръжка), боядисване на коса (wella), кератин, удължаване на коса, прически, маникюр и педикюр, боядисване на вежди, поставяне на мигли и грим.


 Атанас Ненов
 в. „България СЕГА“

Studio 77 address:
1502 W. Algonquin Rd., Palatine, IL 60067  tel.: 847.907.4989


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7