Доктор Андрей Иванченко ли? „Той е магьосник!“ … “Защо не го открих по-рано!?”

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | Доктор Андрей Иванченко ли? „Той е магьосник!“ … “Защо не го открих по-рано!?”
image


Единственият доктор, който лекува пациенти с ръцете си.

Руснак, който говори български чисто като българин, защото e живял седем години в София, имал е свой Център за мануална терапия близо до военната болница на Хиподрума. Бил е много прочут из цялата България. Публикувал е статии в много български вестници и списания.
Мануалната терапия е уникален метод за лекуване без лекарства. Прилича на ортопедична операция без нож. Лечебния ефект се постига за 3-4 процедури.
Уникална синтеза на медицината от древността и съвремието, медицината от Изтока и Запада. Андрей Иванченко имаголям опит, точно познаване на причината за болката, научност, професионализъм и висока ефективност.
Няколко рецензии от пациенти:
"Къде ли не съм ходил, какво ли не съм опитвал: билки, растривки, бани, инжекции, иглотерапия... А бе, нищо не помагаше. Само тук при него проходих, при това само за три сеанса. Невероятно! Той е магьосник."
"Пет години само с хапчета. Бях загубил вяра в медицината. За пръв път ставам без да ми се завие свят. Станах нов човек. Мога да живея без лекарства. Не мога да повярвам! Това е истинско чудо".
"Пристигнах с бастун и страшно подути коленете. Дойдох чак от другия край на страната, защото съм чувал много хубави неща за него. Приемах с недоверие чутото, просто не ми се вярваше. Но сега вече вярвам, съдя  по себе си. Мога да клякам и спокойно искачвам стълбите! Яд ме е, че толково години загубих с ходене по лекари. Защо не го открих по-рано?!"
"Бях си навехнала глезена страшно. Беше голяма подутина и болка, не можех да стъпя. За три дена всичко изчезна. Случва ми се за първи път в живота, не е за вярване! Той наистина има златни ръце."
"Дъщеря ми беше в ортопедичен корсет. Сега почти нищо не си личи. Нямам думи да изразя благодарността си!"
"Имах жестоки болки в кръста. Скенера показа "дискова херния", трябваше хирургическа операция. Бях се отчаяла. Имам късмет, че познати ме докараха тук. Сега вече забравих за болките."
Какво бихте препоръчили на нашите читатели?
Ако искате да забравите за проблемите с гръбнака и ставите, трябва да промениете своето отношение към него. Гръбнакът се нуждае от нашата поддръжка. За предпазване от патологични промени в дисковете е необходимо гръбнакът редовно да се освобождава от блокажите - така да се каже, профилактично прочистване. Ние ежедневно си мием зъбите и няколко пъти годишно посещаваме зъболекаря. Това нито ни учудва, нито ни плаши. Но към гръбнака се отнасяме също както и към черния дроб: той ни е даден за цял живот, трябва да го ползваме, без да се замисляме. Обаче, ако нещо се случи с него, то ние го оставяме на лекарите. Гръбнакът е като зъбите. Както с времето сме се научили да ги чистим всекидневно с четка, така трябва да се научимда чистим и малките мускули междупрешлените в гръбнака. Лекарят може да освободи мускулите и ставите от защипване и възпаление, а поддържката и всекдневното почистване са отговорност на пациента.
ИЗЛЕКУВАЙ ГЪРБА СИ!
"От много години страдам от болки на гръбнака. Болят ме ставите, особено сутрин, докато се раздвижа. Много често ми се схваща кръста, не мога да работя наведен..."
Това са основни и най-често срещани оплакваня на болните от остеохондроза, които са убедени, че страдат от шипове. Мнозина от тях си представят шиповете като гъби, които израстват, където си пожелаят и притискат нерви и кръвоносни съдове, като предизвикват болка и изтръпване.
Шиповете обаче не са причина нито за притискането, нито за болката, тъй като те се появяват там, където вече има притискане и болка. Както мазолите се появяват там, където тясната обувка стиска стъпалото, така и шиповете се образуват само там, където вече има притискане вследствие на разместване на ставите. Разместването на ставите е резултат от различни травми. Разместванията пораждат защитен мускулен спазъм, който цели да се обездвижат засегнатите стави. Когато мускулите са в спазъм, се нарушава оросяването – храненето на тъканите.  Болката, от която страдаме и толково се боим, е само сигнал, че в мускула недостига кислород.
Този комплекс: разместване, мускулен спазъм и нарушено оросяване - се нарича функционален блокаж и той е истинската причина на заболяването. Отстраняването му допринася за премахването на болезнените симптоми, независимо дали шиповете, видени на рентгенова снимка, ще се разсеят или ще останат без видима промяна. Ние мислим за мазолите си само докато ни болят и ни пречат да ходим свободно, като ги забравяме в мига, когато изчезне болката. Така трябва да се отнасяме и към шиповете. Всъщност, когато пациентът пита за шипове, той пита за блокажите си, без да съзнава това. Но аз се надявам скоро да чуя от пациентите си: 
- Докторе, защо имам болка тук под плешката, сигурно това е блокаж?

Тогава наистина ще разцелувам този умен пациент! Защото правилното разбиране  на причината довежда до правилно разбиране по отношение на начина за нейното премахване, като ускорява оздравителния процес, а това е още по-голяма радост за лекаря, отколкото за пациента.Клиниката на Андрей Иванченко - M.D. Comprehensive Rehabilitation Clinic, можете да посетите на адрес 985 S. BUFFALO GROVE, BUFFALO GROVE, IL 60089 или да си запишете предварително час на телефон: 847.681.1161

Вестник „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (2 направен):

на 10 Април, 2016 05:18:46
avatar
Клиниката на Андрей Иванченко - M.D. Comprehensive Rehabilitation Clinic, можете да посетите на адрес 985 S. BUFFALO GROVE, BUFFALO GROVE, IL 60089 или да си запишете предварително час на телефон: 847.681.1161
Съгласен Несъгласен
0
Иринка Велева на 09 Април, 2016 07:29:49
avatar
Статията е точно за мен, но как да стигна до този доктор? Къде е сега, кога е в България? Не ми излизат никакви коментари. Който ми прати тази статия, имаше коментари, а на мен не ми излизат. Най-важно е как да стигна до доктора, Спешно се нуждая, моля ви! Бъдете здрави!
Съгласен Несъгласен
0
общо: 2 | показване: 1 - 2

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7