Chicago Association of Realtors: “2014 TOP PRODUCER”.

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | Chicago Association of Realtors: “2014 TOP PRODUCER”.
image

Един от най-популярните бизнеси по света, в Америка, разбира се и в Чикаго, и за който именно сега ще стане дума, се готви да  представи и награди най-добрите си професионалисти за  високите им успехи през 2014-та година...  Става дума за  Chicago  Association of  Realtors, организацията свиква бляскаво тържество за своя елит в четвъртък, 12 март  2015 г.  В присъствието на своя  “TOP 1%”  Асоциацията ще представи  не само пред експертите, но и пред цялата чикагска общност, най-добрите си професионалисти  в областта на недвижимите имоти под мотото  “2014 TOP 1% PRODUCER”.
 
Вал ПетковС една фраза казано – там може да срещнете хората, от които бихте могли да  си купите най-хубавата къща, на най-изгодна цена...
„Там” е едно много луксозно и привлекателно място. Дългоочакваната среща и самото тържество с награди ще се състои в The Drake Hotel, 140 E. Walton Pl., Chicago и ще започне в 5.30 pm.
 
Предоставяме  Ви всичката тази информация по една важна причина: сред този престижен „ТОР 1%” се намира и младият български риалтор Валентин Петков! Да се разхождаш  заедно с признатите професионалисти в „риал естейта” и да делиш с тях наградите и авторитета, без съмнение, е
нещо изключително...
 
Валентин Петков тръгва по пътя към този успех от малкия град Раковски, Република България, заедно със сестра си и родителите си, след като през далечната 1995г. печелят Зелена карта. Учил за кратко време в родната страна, Валентин доучва в Чикаго, където от малък се научава да е постоянно зает с нещо ползотворно вместо да си губи времето. Докато учи в Гленвио  през лятната ваканция, едва на 13 годишна възраст той  всеки ден изминава с колелото си по 5 мили до голф игрището в Хайланд Парк, където работи като кеди (носач на голф стикове).  Там Вал носи торбата със стиковете в лятната жега, за да може от малък да разполага със собствени пари.
След като завършва гимназия, той успешно се дипломира в Рузвелт Юнивърсити и веднага започва да роботи като финансов съветник в центъра на Чикаго. По същото време бизнеса с недвижими имоти набира голяма популярност и Валентин започва да се занимава и с това, като работа на непълно работно време, когато е свободен.

Въпреки дълбоката криза, през която премина бизнеса с недвижими имоти в Америка преди години, в последно време той отново набра скорост и това подтиква Вал да създаде своя собствена брокерска компания, РПМ, която днес се радва на големи успехи.
 
Разбира се, нищо от това нямаше да бъде възможно без подкрепата на родителите на Вал, които успешно го напътстват към точното образование и най-подходящата за него професия. Днес, вече доказал се в собствения си бизнес, той говори за тях с голяма благодарност, защото именно те са му показали, че с много труд и упоритост
в Америка, а и навсякъде, можеш да постигнеш много. Като първо поколение имигранти, именно майката и бащата на Валентин са неговия най-добрия пример за това как Американската мечта може да се превърне в реалност.
 
От 2011 година Валентин е щастливо женен за своята голяма любов Никол и е горд баща на две прекрасни деца - Софи и Ейдън. Именно времето, което прекарва заедно със семейство си е най-ценното и важно за Вал.
Може би трябваше да ви поразкажа нещо и за това колко и какви къщи Вал е продал за да влезе в „ТОП 1%”,  но има време и за това, още повече, че по тези професионални теми ще се говори по-добре след като те станат наше достояние от блестящата сцена,  на която Вал ще получи своето признание. Съвсем скоро...


Климент Величков,
в.„България Сега“,
Чикаго


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7