В сватбена къща „Наталина”

Начална страница | Бизнес | Бизнес презентации | В сватбена къща „Наталина”
image

Вашето решение за сватбено тържество в България

В Сватбена къща „Наталина” (гр.Варна) от 2005 г. се специализираме в организацията на сватбени тържества, създаване на визия за специални събития като юбилеи, кръщенета, семейни събирания, предложения за брак, откриване на офиси и магазини, промотиране на марки. Екипът ни осигурява професионална помощ и консултации, съдействие и насоки, както за бъдещите младоженци, така и за всички около тях.
Единствено ние, от тази година въведохме практиката дипломиран психолог да предлага на бъдещото семейство тестове за съвместимост, предбрачни консултации. Работата ни е свързана с наблюдение и координация на всички участници, обслужващи вашата сватба, както по време на подготовката, така и в сватбения ви ден. Ние спестяваме стреса и натоварването не само на клиентите, но и на техните роднини и приятели.
Като професионални консултанти, ние препоръчваме подходящи за клиентите партньори, които да работят, съобразно техните нужди и възможности. 


Отличното тържество е резултат от перфектно организиране и съчетаване на детайлите, а шансът те да бъдат подбрани така, е само един - доверие в професионалните умения, организационния опит и творческите ни способности.


 
Всяко едно тържество, независимо от своя капацитет, има нужда от бюджетиране. Една от основните роли на добрият сватбен агент е да предостави пълна информация - относно цени и услуги както от наша, така и от страна на партньорите с които работим - за да можете да направите най-удачният избор. Изготвянето на листа с разходите цели подробно описване на всички, дори и най-малките необходими покупки, за да могат клиентите във всеки момент да знаят колко и за какво харчат парите си. Често, в моята практика се сблъсквам с двойки, които имат твърд бюджет за основните неща като: сватбена рокля, ресторант, дисководещ, оператор, фотограф, сватбена торта и плаващ за декорация, цветя и аксесоари. Често се налагат и непредвидени от двойката разходи като бутониери, подаръци за гости, такси за внос на алкохол в ресторанта и т.н. неща, за които ще ви информираме ние, когато планираме времето, визията и средствата за тържеството.

 


По отношение на цялостният бюджет ролята на агента е незаменима – ние съветваме, пестим време и лутане.     
Няколко са стъпките при подготовката на всяко сватбено събитие: предсватбена подготовка, осигуряване на партньори, декорация на локацията и координация. Седемгодишната ни практика показва, че ключов момент за добрият развой на същинското сватбено тържество е доброто координиране и избора на локация. Хотел „Вентура” като бутикова локация за тържества отговаря изключително добре на нашата представа за място, на което да се проведждат тържества. Независимо то вида и естеството на събитието – частно парти, сватба, тематично събитие или рожден ден.
Вярваме, че всяка любовна история е неповторима и заслужава внимание и взаимност, ценим вашият опит, а нашата препоръка ще даде увереност и спокойствието на клиентите ни,че чрез нас са направили най-добрият избор за място на своя празник!! Чрез съвместната ни работа ще направим подготовката приятна и спокойна, а празничният ден незабравим!
Нашият дългогодишен годишен опит на пазара ни показа, че обновяването на аксесоарите, материите и стъклените наличности, са част от „вървенето напред”. Стремежа ни към развитие се подхранва и от уникалните свещници, изработени по наш модел и желание, богата гама от налични стъклени съдове и панделки в голям тираж и различни цветове. Това беше в основата на решението ни да предложим партньорство на вашият хотел, като дестинация на добрия вкус, уникалната храна и изисканата атмосфера.

В Сватбена къща „Наталина” обръщаме специално внимание на цялостния стайлинг, подчинен на една тема. Разполагаме в наличност и отдаваме под наем 500 калъфа за столове в бяло, айвъри и екрю, панделки в екрю, бордо, бледосиньо, люляково, прасковено, златно, резеда, жълто, розово, циклама, зелено и портокаловооранжево. Стъклени купи, конуси и чаши в различни размери и видове. Арки – метални или от балони, воали, осигуряваме украса с живи цветя, плаващи свещи, тематично осветление. Нестандартните декорации с пайети, пера, перлени нанизи, са вдъхновение и не слагат лимит на фантазията ни. Цялостната концепция за декорация създадена от нас, ще придаде уникалност на празника и несъмнено ще остави ярки спомени у гостите, което ни прави подходящ пъртньор за вашият стил и подход на работа с клиента.
Подготовката на събитие като сватбеното тържество изисква време, информация и умения за координация. Първата отправна точка е срещата и избор на сватбена агенция, която притежава богата база данни и ще предложи варианти на локация за провеждане на тържеството, партньори за събитието, варианти за визия и стайлинг на декора, както и контрол и координация.
Моята роля е да ви предоставя богат избор на варианти, да предложа идеи и да реализирам и най-смелите ви мечти!

Наталина Пекова
в.”България СЕГА”

Natalina Wedding House
www.weddingsvarna.com
0888 291526
0898 593511 


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7