Хилари Клинтън чупи рекорди с новата си книга

Начална страница | Бизнес | Хилари Клинтън чупи рекорди с новата си книга
image

Много време мина от президентските избори в САЩ, но американците все още искат да знаят "какво се случи". Именно това е заглавието на новата книга на Хилари Клинтън, загубилия кандидат на демократите.
Ако това може да бъде утеха за бившата Първа дама, поне творбата ѝ е на върха. За една седмица от публикуването си са продадени 300 000 копия и са счупени няколко рекорда.
Продадените хартиени копия (на цена 17.99 долара) са 168 000, а останалата бройка се допълва от електронния вариант (14.99 долара), аудио книгата и CD-то, пише Money.com.
За издателството Simon & Schuster това е най-продаваната електронна книга от издаването на биографията на Стив Джобс през 2011 г. Също така е разбила рекорда за продажби на дигитални аудио книги.
За седмица "Какво се случи" е била допечатвана още три пъти и в момента от нея има 800 000 хартиени копия. Изкачва се бързо и в класацията за най-продавани книги на Amazon.
"Очевидно всичко дискутирано през миналата година не е било достатъчно на хората. Те имат огромно желание да научат повече за тези исторически избори през погледа на Хилари Клинтън", казва изпълнителният директор на Simon & Schuster Каролин Рейди.

Expert.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7